Asayiş
  • 23.2.2007 15:27

8 SANİYEDE ŞİPŞAK HIRSIZLIK

Denizli'de bir kişi, lahmacun salonunda kasanın yanında bulunan çanta ve cep telefonlarını 8 saniye içerisinde alarak kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, Delikliçınar Meydanı'nda bulunan Hazal Lahmacun Salonu'nu işleten Ercan Baştürk, sabah saatlerinde çantasını ve cep telefonlarını yazar kasanın bulunduğu masanın üzerine bırakarak salonunun arka bahçesine gitti. Baştürk'ün bahçeye geçmesiyle birlikte salona giren kimliği belirsiz bir kişi, 8 saniye içerisinde içinde otomobil, ev ve dükkan anahtarlarının bulunduğu çanta ile 2 cep telefonunu alarak hızla uzaklaştı. Hiçbir şeyden habersiz tekrar salona geçen Baştürk, çanta ve cep telefonlarını bıraktığı yerde bulamayınca polise haber verdi. Salona gelen polis ekipleri, güvenlik kamerasındaki görüntüleri incelemeye aldı. Polis ekipleri olay yerinde parmak izi çalışması yaparken, güvenlik görüntülerine yakalanan şahsın yakalanması için operasyon başlatıldı.
Hırsızlık olayının müşterilere henüz hizmet verilmediği sırada meydana geldiğini belirten Baştürk, "Çantayı bıraktıktan sonra bahçe bölümüne geçtim. O anda birisi gelip, çanta ve 2 telefonu alarak kaçmış" dedi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 21:34

İLGİLİ HABERLER