Asayiş
  • 3.9.2013 18:44

8 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz ederken yakalandı

ADANA'da 27 yaşındaki H.B. lise bahçesinde 8 yaşındaki erkek çocuğu Ö.G.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yakalandı. Çevrede toplananların saldırdığı şüpheliyi, linçten polis kurtardı.

Olay Şakirpaşa Lisesi'nin bahçesinde bugün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, plastik atık toplamak için okul bahçesine giren ve 8 yaşındaki Ö.G.'nin boğazına bıçak dayayan H.B., erkek çocuğa cinsel istismarda bulunmak istedi. Durumu, bölgede sivil olarak görev yapan polis memuru fark etti. Uzaktan bağırarak H.B.'nin dikkatini dağıtan polis, şüpheliyi yarı çıplak halde yakaladı.

Cebindeki bıçağı çıkarıp, polise sallayan saldırgan, olay yerinden kaçmak istedi. Bu sırada olayı gören vatandaşlar da saldırganın etrafını çevirip, tartaklamaya başladı. Polis memurunun yardım istemesi üzerine olay yerine gelen takviye ekipler linçten kurtardıkları şüpheliyi gözaltına alıp Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen Ö.G., sosyal hizmet uzmanlarının yaptığı görüşmede, "Plastik şişe topluyordum. O adam boğazıma bıçak dayadı. Diğer eliyle de şortumu çıkartmaya çalıştı. Ben karşı çıkınca da tokatladı" diye ifade verdi.

Gözaltına alınan şüpheli sorgu için Ahlak Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:18

İLGİLİ HABERLER