Yaşam
  • 16.8.2009 10:16

9 ÇOCUĞUNA 110 BİN LİRA EV BORCU BIRAKTI

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde önceki gece bir çöp konteynırına bırakılan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybeden Mehmet Salih Özçelik isimli gece bekçisi son yolculuğuna uğurlandı.
Karayolları Mahallesi'nde meydana gelen patlamada, yakınlardaki bir fabrikada gece bekçiliği yapan 53 yaşındaki Mehmet Salih Özçelik, vücuduna metal parçalarının isabet etmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Özçelik'in cenazesi dün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'nda alınarak, Karayolları Mahallesi Tepebaşı Yıldız Camii'ne getirildi. Öğle namazı öncesi düzenlenen cenaze törenine Özçelik'in eşi, çocukları, kardeşleri ve yakınlarının yanısıra çok sayıda kişi katıldı.

9 ÇOCUK BABASIYDI

9 çocuk babası olduğu öğrenilen Özçelik'in cenazesi gasilhanede yıkandıktan sonra cenaze aracına taşındı. Gergin geçen cenaze töreninde Özçelik'in eşi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Mehmet Salih Özçelik'in cenazesi daha sonra Habipler'deki Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi. 10 yıldır İstanbul'da ikamet eden Salih Özçelik'in 1 yıl önce aldığı daireden dolayı 110 bin lira borcunun bulunduğu öğrenildi. Mahallede sevilen biri olarak tanınan Özçelik'in, borçlarını ödemek amacıyla Ramazan kumanyası hazırlayan şirkette geçici olarak işe başladığı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:44

İLGİLİ HABERLER