DARBE TEHLİKESİ GEÇTİ Mİ?

  • 16.8.2016

DARBE TEHLİKESİ GEÇTİ Mİ?

Ankara’da olunca arkadaşlar sıklıkla arayıp bu soruyu soruyor.
- Darbe tehlikesi geçti mi?
Herkesin merak ettiği bu soruya biraz uzun cevap vereyim.
Yaklaşık 8 bin 500 ajanın çalıştığı MİT, darbe olacağını darbe günü elemanı olmayan bir binbaşıdan öğreniyorsa..
Kadrosunda binlerce istihbaratçının bulunduğu Emniyet İstihbarat’ta görevli bir polis şefi başının üstünde uçan F-16’lara bakıp, “Bu sene 30 Ağustos hazırlıkları erken başladı” diyorsa..
Yaklaşık 300 bin mensubu bulunan emniyette görevli polis memuru askerleri görünce arkadaşını arayıp, “Devre sokaklarda askerler var. Bir terör ihbarı mı var?” diye soruyorsa..
Binbaşı’dan darbe ihbarı alan MİT’in müsteşarı, haberi kesinleştirmek için darbenin başlamasını bekliyorsa..
MİT müsteşarı darbeyi bağlı olduğu Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a haber vermiyorsa..
Emniyet ve Güvenlikten sorumlu İçişleri Bakanı, darbeyi darbe olduktan sonra fark ediyorsa..
Darbeyi haber alan Genelkurmay Başkanı odasında darbenin olmasını bekliyorsa..
Darbeciler ülkenin Genelkurmay Başkanı ve 4 kuvvet komutanı’nı yarım saatte içinde derdest edip götürebiliyorsa..
Genelkurmay Başkanı’nın yaverlerinin tamamı ve özel kalem müdürü darbeci çıkıyorsa..
Fethullahçı hainler son iki Genelkurmay Başkanı’nı en güvenlikli odalarına cihaz koyarak sürekli dinliyorsa ve o başkanlar bunu 6 sene fark edemiyorsa..
Derdest edilen Genelkurmay Başkanı, “Darbe gecesi bize çok yardımcı oldu. O’nun darbeyle bir alakası yok.” dediği Orgeneral Akın Öztürk darbenin 1 numarası çıkıyorsa..
Darbenin iki numarası olan Tümgeneral Mehmet Dişli derdest ettiği Genelkurmay Başkanı ile aynı helikopterde Çankaya Köşkü’ne gelebiliyorsa..
Moda’daki düğünde piste çıkan komutanlar karılarının telefonlarıyla darbeden haberdar oluyorsa..
Bu ülkenin Cumhurbaşkanı darbe olduğunu eniştesinden öğreniyorsa...
Cumhurbaşkanı’nı korumakla görevli ‘Muhafız Alayı’nın yüzde 90’ı Cumhurbaşkanı’nı öldürmek için hazırlık yapıyorsa..
Cumhurbaşkanı’nın 6 yaverinden 5’i darbeci çıkıyorsa..
Bir Korgeneral, “Darbe oluyor, havada darbecilerin uçakları var bunları hemen vurun” diyen Başbakan’a, “Sözlü emir olmaz, yazılı emir isterim” diyorsa..
Başbakan ve bakanlar neler olduğu anlamak için emekli olmuş eski Genelkurmay Başkanı arıyorsa..
Darbeciler 15 gün üst üste, AK Partililerin nargile içmek için akın akın gittikleri Çukurambar’daki bir Villada darbe planı yapıyor ve kimsenin haberi olmuyorsa..
Sinek yellense haberim olur” diyen haberciler darbeyi darbe olunca haber yapıyorsa..
Emrinde yüzlerce haberci çalıştıran Medya Patronları darbeden bihaber yalılarının üstünde uçan uçakları, “Çok ses çıkartıyorlar” diye karakola şikayet ettiriyorsa..
50 bin Fethullahçı özel bir program aracılığıyla 3 aydır darbenin nasıl olacağını ve neler yapılacağını tartışırken, istihbaratçılar bunu duymuyorsa..
Darbe imamı son 10 yılda 109 kez ve Son 1 ayda 3 kez yurt dışına gitmesine rağmen hiç bir polis, ‘Arkadaş sen bu kadar sık yurt dışında ne yapıyorsun ve kime gidiyorsun?” diye sormuyorsa..
Yakalanan darbe imamı savcının tutuklama talebine rağmen iki ayrı hakim tarafından 21 dakikada serbest bırakılabiliyorsa..
Serbest kalan darbe imamının ardına bir polis bile düşmüyorsa..
Bir milyona yakın Müslüman Fethullah Gülen denilen kardinali Mehdi sanıyorsa..
Bu ülkede hiçbir ibadet yapmadan sadece Fethullah’ın ağzını sildiği peçeteyi yemekle cennete gideceğine inanan yüz binlerce ahmak bulunuyorsa..
Allahü teala’nın ‘Örtünün, zinadan ve içkiden uzak durun” emrine rağmen “Takiye için açılın, dekolte giyin, içki için ve hizmet için gerekiyorsa zina yapın” diyen bir mürtede hala ‘Hocaefendi’ deniliyorsa..
Yüz binlerce kişi; Mübarek Peygamber Efendimiz’in Hazreti Meryem ile nikah kıydığını yazan Fethullah Gülen zındığının kitabını başucunda tutuyorsa..
Aynı güruh; Allahü teala’nın açık ayetleri ve Mübarek Peygamber Efendimiz’in hadis-i şerifleriyle aksi bildirmesine rağmen, Hıristiyan ve Yahudilerin de cennete gireceğini savunan bu Papaza, “Hocam ne diyorsa doğrudur” diyebiliyorsa..
O ülkede her zaman darbe tehlikesi vardır gibi görünse de, durum hiç de öyle değildir.
Artık bu ülkede darbe falan olmaz.
Neden?
1. Türk milleti;  Yecüc ve Mecüc denilen kıyametin ilk alameti yaratıklarla daha kıyamet gelmeden savaşmış ve bu yaratıkları katletmiş tek millettir.
2. Bu 
topraklar, Cihad için savaşan dedelerimizin kanı ile sulanmıştır. Bu yüzden bu mübarek topraklar kafirlere ve mürtedlere teslim edilmez.
3. Toprakların altında çok sayıda Allah dostu yatıyor. Onların feyzi ve duasıyla Biiznillah toprağın üstündeki müminlere birşey olmaz.
4. Bu ülke Ehlisünnet’in dünyadaki son kalesidir. Bu kale biiznillah kıyamete kadar düşmez ve düşmeyecektir.
5. Yukarıda uzun uzun hata ve eksiklerini anlattığım yöneticilere inat; inanılmaz derece imanlı, şuurlu ve feraset sahibi bir millete sahibiz. 
Sürekli tetikte yaşayan bu aslan yürekli milletimiz bütün olumsuzluklara rağmen; elinde tank, top, uçak ve helikopteri bulunan silahlı imansızları tekbir sesiyle bertaraf etti.
40 tonluk tanka kafa atan, 5 dakikada tank kullanabilen, evinin çatısından savaş uçaklarının üstüne atlamaya çalışan bu çılgın imanlı Türkler, dünya var oldukça biiznillah var olacaktır.
Gönlünüz ferah olsun.
Bundan sonra olacak tek darbe; içimizden yetişen darbeci hainlere vurulacak darbe olur.