Spor
  • 24.5.2022 12:51

A Milli Takım’ın yeni ismi Tiago Çukur!

A Milli Takım'ın, haziran ayında oynayacağı Uluslar C Ligi 1. Grup'ta oynayacağı maçların aday kadrosunun açıklanmasının ardından listede ilk defa yer alan isimler dikkat çekti. Aday kadroda yer alan ve adı daha önce hiç duyulmamış olan Tiago Çukur kimdir? Birçok kişinin merak ettiği Tiago Çukur; kaç yaşında, nereli, ve hangi takımda forma giyiyor?

A Milli Futbol Takımı'nın, haziran ayında oynayacağı Uluslar C Ligi 1. Grup'ta oynayacağı maçların aday kadrosunun açıklanmasının ardından listede ilk defa yer alan isimler dikkat çekti.

Aday kadroda yer alan ve adı daha önce hiç duyulmamış olan Tiago Çukur kimdir? Birçok kişinin merak ettiği Tiago Çukur; kaç yaşında, nereli, ve hangi takımda forma giyiyor? İşte Tiago Çukur'a dair tüm bilinmeyenler...

Son dakika spor haberi: A Milli Takım’ın yeni ismi Tiago Çukur! Tiago Çukur hangi takımda oynuyor, kaç yaşında ve nereli?

UEFA Uluslar Ligi'nde Litvanya, Lüksemburg ve Faroe Adaları ile karşılaşacak A Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu.

TİAGO ÇUKUR KİMDİR?

Tiago Süer Barbaros Çukur 30 Kasım 2002 doğumlu, Watford'dan kiralık olarak İngiliz kulübü Doncaster Rovers'ta forvet olarak oynayan profesyonel bir futbolcudur.Hollanda'da doğdu, uluslararası düzeyde Türkiye'yi temsil ediyor.

Tiago Çukur, Ocak 2021'de Watford'a imza atmadan önce, 2020 yazında Feyenoord ve AZ Alkmaar genç takımlarından forma giydi.Watford U23 takımına transfer olan Tiago Çukur Temmuz 2021'de Doncaster Rovers'a kiralandı.

İngiltere 3. Lig ekiplerinden Doncaster'la 26 maça çıkan Çukur, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Güncellenme Tarihi : 24.5.2022 12:54

İLGİLİ HABERLER