Dünya
  • 5.11.2020 11:58

ABD'de silahlar patladı! Ölüler var

Kaos, kayabalık bir Trump destekçisinin protesto etmek için dışarıda toplanmasının ve hatta bir kadının sayımı bozmak için binanın içine girmesinin ardından,Arizona ilçesindeki seçim sayım merkezi kapandı.

GOP anketine meydan okuyanlar, Detroit'teki TCF Merkezi'ndeki oda kapasitesi nedeniyle ayrılmaları istendikten sonra tepki gösterdi

Bir noktada grup seçimin sonucu için dua etmeye başladı

Öfkeli protestocular Phoenix'teki merkeze indi ve burada kalan oyların çoğunluğu hala Maricopa County için sayılıyor.

Büyük bir grup Trump destekçisinin protesto etmek için dışarıda toplanmasının ardından Çarşamba gecesi Arizona'nın önemli bir ilçesinde seçim sayım merkezine kaos vuruldu

Phoenix'teki Maricopa İlçe merkezi, başkanın destekçileri 'oyu say' sloganıyla binanın etrafını çevreleyince sandık görevlileri kapıları kitledi.

ABD Başkanı Trump destekçileri, Maricopa İlçe Seçim Departmanı ofisinde seçim sonuçlarını protesto etmek için toplandı

ABD’nin Nevada eyaletine bağlı Henderson şehrinde bir apartmandan silah sesleri duyuldu. Polisin şüpheli ya da şüphelilerle girilen çatışmada 4 kişinin hayatını kaybettiği kaydedildi.

ABD’nin Nevada eyaletine bağlı Henderson şehrinde meydana gelen silahlı çatışmada 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

AA'nın aktardığına göre Henderson Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bir apartmandan silah sesleri duyulduğu ihbarı üzerine polisin olay yerine gittiği belirtildi.

Açıklamada polisin, binanın araç parkında, şüpheli olduğunu düşündüğü kişi de dahil 3 kişiyi yaralı halde bulduğu ifade edildi.

Şüpheli ile irtibata geçmeye çalışan polisin bu girişiminin başarısızlıkla sonuçlanması üzerine şüpheli ya da şüphelilerle girilen çatışmada 4 kişinin hayatını kaybettiği kaydedildi.

Olaya ve ölen kişilere ilişkin detay paylaşılmadı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 5.11.2020 10:31

İLGİLİ HABERLER