ABD'de silahlı saldırı: 3 ölü, 1 yaralı

1 dk okuma
ABD'de silahlı saldırı: 3 ölü, 1 yaralı

Hızlı Özet

Silahlı saldırısonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.






ABD'nin Güney Carolina eyaletinde meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.



Polis, saldırının eyalete bağlı Greenwood County bölgesindeki bir evde dün yerel saatle 15.00 sularında gerçekleştiğini açıkladı.



Silahlı saldırısonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.



Saldırının sebebi açıklanmazken, polis olayla ilişkili olduğu belirtilen 36 yaşındaki Jeffrey David Powell için arama faaliyetlerine başladı.



Zanlının yakalanması için eyalet polisinin de dahil olduğu soruşturmada Powell'ın silahlı olduğu ve görülmesi halinde güvenlik güçlerine bildirilmesi uyarısında bulunuldu.




Bu haber 936 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

"Buradan defolun": General Amerikan üssünden kaçtı ve astlarını terk etti.
Dünya

"Buradan defolun": General Amerikan üssünden kaçtı ve astlarını terk etti.

İran'ın Kuveyt'teki birliğinin operasyon merkezine insansız hava aracıyla yapılan saldırıdan sadece saniyeler sonra , bir ABD Ordusu generali yerden kalktı, yeleğini ve kaskını kaptı ve yanında duran bir askere "Buradan defol!" diye bağırdı.

Habervitrini11648 Görüntüleme
İran uçağının inişi sırasında Uluslararası havalanı vuruldu
Dünya

İran uçağının inişi sırasında Uluslararası havalanı vuruldu

İzleyin: İnternette dolaşan videolar, Yemen'deki Sana'a Uluslararası Havalimanı'nın hedef alındığını belgeliyor.

Habervitrini14335 Görüntüleme
Suudi Arabistan ile Yemen'deki Husiler arasında karşılıklı saldırılar
Dünya

Suudi Arabistan ile Yemen'deki Husiler arasında karşılıklı saldırılar

Suudi Arabistan, Yemen'deki İran destekli Husilerin fırlattığı balistik füzeler nedeniyle ülkedeki hava savunma sistemlerinin devreye girdiğini duyurdu. Öte yandan Husiler, Suudi Arabistan güçlerinin başkent Sana'daki Uluslararası Sana Havalimanı'nı hedef aldığını bildirdi.

Habervitrini10578 Görüntüleme
Futbol turnuvasında Norovirüs alarmı: 122 vaka tespit edildi
Dünya

Futbol turnuvasında Norovirüs alarmı: 122 vaka tespit edildi

Portekiz'in orta kesimindeki Caldas da Rainha ve Obidos kentlerinde düzenlenen uluslararası bir gençlik futbol turnuvası, ülkede patlak veren norovirüs salgınının merkezi haline geldi. Caldas da Rainha Hastanesi acil servisine kusma, ishal, mide bulantısı, ateş ve şiddetli karın ağrısı şikayetleriyle peş peşe başvuranların ardından yapılan laboratuvar testlerinde salgın resmen doğrulandı. Belediye meclisi, yapılan incelemelerin ardından enfekte olan kişi sayısının 122'ye ulaştığını duyurdu.

Habervitrini12865 Görüntüleme