Dünya
  • 24.11.2021 09:40

ABD'nin 'korona sırrı' deşifre oldu...

ABD'de yapılan araştırma ile koronavirüs ile ilgili bir gizemi daha çözüldü. Söz konusu yöntemin ABD Başkanı'na ev sahipliği yapan Beyaz Saray ve Air Force One'da kullanıldığı ortaya çıktı.Dünya 2019'un son günlerinde Wuhan'da ortaya çıkan koronavirüsün pençesinde... Çeyrek milyardan fazla insana bulaşan virüs gezegenimizin bir numaralı ortak gündemi olmaya devam ediyor.

KORONAYA KARŞI YÜZDE 98.7 ETKİLİ

ABD'den gelen son araştırma ise tabiri caizse dünyanın gündemine bomba gibi düştü. Bilim insanları Koronavirüse karşı yüzde 98.7 etkili yöntemi açıkladı.

ABD BAŞKANINI DA KORUYOR

İngiliz medyası söz konusu yöntemin ABD Başkanı'na ev sahipliği yapan Beyaz Saray ve Air Force One uçağında da kullanıldığını sayfalarına taşıdı

Aynı haberlere göre, bağımsız laboratuvar Innovative Bioanalysis, Needlepoint Bipolar Ionisation (NPBI) adı verilen sistemin Delta varyantına karşı 98.7 oranında başarı sağladığı sonucuna ulaştı.Söz konusu hava filtreleme sisteminin Beyaz Saray ve ABD Başkanı’nın uçağı Air Force One'da da bir süredir kullanıldığının altı çizildi.

PANDEMİ NE ZAMAN BİTECEK?

Peki Pandemi ne zaman bitecek? Herkesin aklındaki bu soruya Bill Gates'ten çok konuşulacak bir yanıt geldi.Fortune'da yer alan habere göre, Gates, koronavirüse bağlı ölümlerin 2022’nin ortasında çok düşük seviyelerde olmasını beklediğini söyledi.'Gelecek yılın ortasında tehlikeli varyantların ortaya çıkacağını sanmıyorum' diyen Gates, 2022'nin ortalarında Kovid-19'a bağlı ölüm ve enfeksiyon oranlarının mevsimsel grip seviyesine ulaşacağına inandığını belirtti.

Güncellenme Tarihi : 24.11.2021 22:48

İLGİLİ HABERLER