Spor
  • 19.5.2022 13:29

Abdullah Avcı ilk o ismi istedi

Spor Toto Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluk coşkusunu yaşayan bordo mavililer, kutlamaların hemen ardından gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren yönetim, transfer etmek istediği isimleri de belirledi. İşte Avcı'nın istediği ilk isim...

İLK İSİM HALİL AKBUNAR

Trabzonspor bu doğrultuda geçtiğimiz sezon da transferi için çaba sarf edilen ancak kadroya katılamayan Halil Akbunar'ı yeniden gündemine aldı.

Göztepe'nin sembol isimlerinden olan ve takımı küme düşme mücadelesinde yalnız bırakmayan kanat oyuncusunun kulübüyle bir görüşme yaparak ayrılma sürecini değerlendireceği öğrenildi.

HALİL AKBUNAR BU SEZON NE YAPTI?

Göztepe forması giyen Halil Akbunar bu sezon tüm kulvarlada 33 karşılaşmaya çıktı. 30 Haziran 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu 4 gol, 6 asistlik katkı sağladı.

Halil Akbunar bu karşılaşmalarda 2614 dakika görev aldı. Milli futbolcu Göztepe kariyerinde toplam 309 maçta görev aldı. Halil Akbunar kulüp kariyerinde 49 gol, 51 asistlik katkı sağladı.

Halil Akbunar bu sezon oynadığı maçlarda 17 defa sağ, 11 defa sol, 5 defa 10 numarada ve 1 defada santrfo bölgesinde sahaya çıktı. Halil Akbunar'ın güncel piyasa değeri 3.700 milyon Euro.

SOL BEKE GHISLAIN KONAN

Reims'le sözleşmesi bitecek olan Fildişili sol bek için temasların başladığı öğrenildi. Pek çok talibi bulunan Konan konusunda elini çabuk tutan Fırtına, geçen sezonki gibi erken davranıyor.

Şampiyonlar Ligi'nde Play-Off oynanacağı için en az 2-3 transferin yine kamp dönemine yetiştirilmesi hedefleniyor. Ligue 1'de bu sezon çıktığı 28 maçta 1 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Konan, devre arasında Fenerbahçe 'nin de ciddi şekilde gündemindeydi. Trabzonspor, bonservis maliyeti bulunmayan 26 yaşındaki yıldızı imza parası formülüyle ikna etmeyi planlıyor.

EREN ELMALI DA LİSTEDE

Trabzonspor, yerli transferde ise Kasımpaşa'dan Eren Elmalı'yı gündemine aldı. Eren ile Trabzonspor dışında Galatasaray ve Fenerbahçe'de ilgileniyor.

 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.5.2022 13:34

İLGİLİ HABERLER