Spor
  • 29.9.2014 16:16

Abdurrahim Albayrak Galatasaray'a geri dönüyor

Sarı-Kırmızılı kulüpte 25 Ekim'deki başkanlık seçimi öncesi futbolcuları ve taraftarları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Ünal Aysal'ın kurduğu ilk yönetimde görev alan ve üst üste kazanılan iki şampiyonlukta da büyük rol oynayan yönetici Abdurrahim Albayrak, oluşacak yeni yönetimler birlikte Florya'ya geri dönüyor.

Şu an tek başkan adayı olan Alp Yalman'dan yönetimine girmesi için teklif alan ve düşünmek için süre isteyen Albayrak'ın, adaylık için adı geçen eski ikinci başkan Ali Dürüst'ün seçime girmemesi halinde, Yalman'ın bu teklifini kabul etmesi bekleniyor. Albayrak'ın, kongre kulislerinde de aday kim olursa olsun, çalışmak istenen ilk isimler arasında adı geçiyordu.

KARAR ZAMANI

Alp Yalman'ın futbolun başına geçirerek yeniden Florya'yı emanet etmek istediği başarılı yöneticinin, kesin kararını en geç yarına kadar vereceği öğrenildi. Ali Dürüst'ün adaylığını koymama kararını devam ettirmesi durumunda ise tercihini Yalman'dan yana kullanacağı belirtildi. Dürüst ve Albayrak'ın ayrılmasının ardından Florya'da bir türlü huzur sağlanamamıştı.

(Erhan Telli/Habertürk

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 01:26

İLGİLİ HABERLER