Spor
  • 21.10.2005 00:30

ABDURRAHİM ALBAYRAK : "MART AYINDA AKTİF YÖNETİCİLİĞE GERİ DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM"

İSTANBUL (İHA) - Galatasaraylı futbolcular, kulübün eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak'ın Bahçelievler Belediyesi İftar Çadırı'nda verdiği iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.


Bahçelievler Belediyesi'nin Yenibosna Aksa Camii yanında kurduğu Ramazan Çadırı'nda verilen iftar yemeğine katılan Galatasaraylı futbolcular Hasan Şaş, Ergün Penbe, Sabri, Volkan, Hasan Kabze, Yalçın ve Fevzi, Galatasaray eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve vatandaşlarla birlikte oruç açıp dua etti. Sarı-kırmızılı futbolcuları aralarında görmekten dolayı mutlu olduklarını belirten Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, iftar yemeğini veren iş adamı Abdurrahim Albayrak ve yemeğe katılan Galatasaraylı futbolculara teşekkür etti.


İş adamı Abdurrahim Albayrak da, kendisine iftar yemeği verme imkanı veren Başkan Develioğlu'na ve kendisini yalnız bırakmayan Galatasaraylı futbolculara teşekkür ederek, "Galatasaray benim hayatım. Galatasaray'sız yaşayabileceğimi sanmıyorum. Önümüzdeki Mart ayında da bir listeden aday olarak ara verdiğim aktif yöneticiliğe geri dönmeyi düşünüyorum. Her şey Galatasaray için. Başkan kim seçilirse seçilsin benim babam gibidir" diye konuştu.


Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan sarı-kırmızılı futbolcular ve Abdurrahim Albayrak, vatandaşlara imza dağıttıktan sonra tezahüratlar arasında çadırdan ayrıldı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:51

İLGİLİ HABERLER