Spor
  • 12.8.2011 09:55

ABDURRAHİM ALBAYRAK'TAN ARDA AÇIKLAMASI!

Albayrak, Skytürk'te katıldığı programda Arda'nın, Galatasaray'dan kırgın ayrıldığı yolundaki iddialara açıklık getirdi. Albayrak, "Arda Turan Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük futbolcularından biri. Bir Galatasaray yöneticisi olarak Arda'nın ayrılmasına üzüldüm. Kendisi hem Türkiye'yi hem Galatasaray'ı İspanya'da en iyi şekilde temsil edecektir. Arda'nın veda toplantısını Florya yerine Ortaköy'de bir restoranda yapılması hakkında bilgim yoktu. Ben de yeni öğrendim. Arda öyle uygun görmüştür, bunlarda bir şey aramamız lazım" dedi.

Bu sezon Arda'ya çok ihtiyaçları olduğunun altını çizen Albayrak, "Bizim ona şu anda çok ihtiyacımız vardı. Geçen seneki başarı grafiği ortada. Fatih hoca, Arda ile inanılmaz ilgilendi. Almanya ve Avusturya kamplarında üzerine titredi. Burada Arda 8 kilo verdi. Herkesin istediği, arzuladığı Arda'yı da Liverpool maçında herkes gördü. Kızgın değilim ama üzgünüm. Liglerin başlamasına kısa bir süre kala çok önemli bir futbolcumuzu verdik. Arda çok önemli bir futbolcu. Ama Galatasaray'ın kapıları Arda'ya her zaman açık. Keşke herkes Arda gibi Galatasaraylı olsa. Ünal Aysal başkanımızdan izin istedi, başkanımız da yol verdi, o da tercihimi böyle kullandı" şeklinde konuştu.

Abdurrahim Albayrak, Uruguaylı golcü oyuncu Diego Forlan için Atletico Madrid'in kapısını çaldıklarında İspanyol kulübün kendilerinden Arda'yı istediğini ifade ederek, "Arda'yı o zamandan beri istiyorlardı. Sonunda hedeflerine ulaştılar, Atletico Madrid'i tebrik ediyorum. Galatasaray kulübünde transfer hiç bitmez. Arda gibi bir kaptanı Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda satıyorsanız çok önemli başka transferleri de her an yapabilirsiniz..." diyerek taraftara mesaj gönderdi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 15:02

İLGİLİ HABERLER