Spor
  • 20.5.2019 23:41

Abdurrahim Albayrak'tan transfer bombaları

Galatasaray cephesinden flaş transfer açıklaması! Ryan Babel...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında evinde Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gözler tranfere çevrildi. Sarı kırmızılı kulüpten, adı bir süredir transfer haberleriyle anılan Ryan Babel ile ilgili flaş bir açıklama geldi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Önümüzdeki sezon Türkiye'yi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan sarı kırmızlılarda gözler taransfere çevrilirken adı bir süredir Galatasaray ile anılan Hollandalı oyuncu Ryan Babel ile ilgili olarak da resmi açıklama geldi.

TRT Spor'da açıklamalarda bulunan Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Fulham'da forma giyen ve sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Hollandalı oyuncunun tranferiyle ilgili olarak, ''İmza attı atmadı bir şey diyemem. Bir hafta sonra çalışmalar başlayacak. Çok önemli transfer çalışmalarımız olacak.'' dedi.

Öte yandan TRT Spor'un haberine göre sarı lacivertli kulüp Ryan Babel ile anlaşmaya vardı.

Albayrak devre arası transfer döneminin en önemli gündem maddelerinden biri olan ancak resmiyete dönüşmeyen Alan transferiyle ilgili olarak da konuştu ve şunları söyledi:

"Alan transferi için Dubai'ye gittim, 65 bin TL cebimden ödedim. Gelinlerimin annemin yüzüne bakamadım. Transfer yapamadık diye çok büyük hakaretlere uğradık. Hakkımı helal etmeyeceğim. 83 yaşındaki anneme küfredildi. Annenizin telefonu bulunuyor, gelinlerimin telefonu bulunuyor küfrediliyor. Yüzlerine bakamıyorum. Çok üzüldüm. Biz de uçak indirebiliriz ama o zaman bu duruma gelemezdik. Galatasaray'ın borçları artık yönetilebilir duruma geldi."

Albayrak son olarak devre arasında 10 milyon Euro bedelle (şampiyonluk primi ile birlikte 13 milyon Euro) Kasımpaşa'dan transfer edilen Mbaye Diagne'nin takımdaki geleceğiyle ilgili olarak konuştu:

"Diagne'nin satılmasıyla ilgili bir düşüncemiz yok. Gelen bir şeyler var oyuncularımız için ama şampiyonluğa gidiyorduk. Düne kadar transferi kenara bıraktık. Bundan sonra başlayacağız."

 

Güncellenme Tarihi : 20.5.2019 23:45

İLGİLİ HABERLER