Asayiş
  • 23.5.2013 12:13

Ablasını affedip, sevgilisini öldürmüş

Olay, önceki gün saat 00.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Aziz Mahmut Hüdai Caddesi’nde bir evin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 3 çocuk babası Mustafa Y. (35), eşinden 3 ay önce ayrılan sevgilisi 3 çocuk annesi Hülya D’nin (33) evine gitti. Mustafa Y., evdeyken Hülya D’nin kardeşi Numan D. (25) eve geldi. Numan D. ablasının evde bir erkeği gizlediğini fark etti. Tekrar evden çıkıp tüfek alıp gelen Numan D., kendisini görüp kaçmaya çalışan Mustafa Y’yi vurarak öldürdü.

VURDU “BİZ NAMUSUMUZ İÇİN YAŞARIZ” DEDİ

Cinayetten sonra Antalya’ya kaçan şüpheli Numan D., Konya’ya dönerken yol güzergahında Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Cinayet Büro Amirliğinde ifadesi alınan şüpheli Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Cinayeti anlatan zanlının ifadesinde, “Ben olay günü ablamın evine gittim. Burada bir erkek olduğunu ve diğer odada saklandığını anladım. Ablamın biriyle ilişkisi olduğunu duyuyordum. Hemen eve gidip tüfeği aldım ve tekrar ablamın evine geldim. Bu sırada arka balkondan ablamın görüştüğü şahıs kaçarak bahçeye saklandı. Saklandığı yere tüfeği çevirdim, kaçmaya başlayınca ateş ettim. Ablama da biz namusumuz için yaşarız dedim. Sonra tüfeği ablama da çevirdim vuracaktım, yeğenlerim aklıma gelince tetiğe basamadım” dediği öğrenildi.

(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:05

İLGİLİ HABERLER