Ablasını defalarca bıçaklayıp intihara kalkıştı

1 dk okuma
Ablasını defalarca bıçaklayıp intihara kalkıştı

Hızlı Özet

Kardeşi tarafından defalarca bıçaklanan abla yaşam mücadelesi veriyor






Eskişehir’de çıkan kavgada kardeşi tarafından bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan abla Hasret Yüksekkavas (32) ağır şekilde yaralandı. Ablasının ardından kendisini de bıçaklayan Emrah Tekin (19) polis ekipleri tarafından olay yerinden 150 metre uzakta kanlar içinde ağır yaralı olarak bulundu.



Edinilen bilgilere göre olay, Odunpazarı ilçesine bağlı Dede Mahallesi Nebiler Sokak üzerinde bir evde yaşandı. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı abla Hasret Yüksekkavas ve kardeşi Emrah Tekin arasından tartışma çıktı.



Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesiyle psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen Emrah Tekin, ablasının bıçakla boğazından, karnından ve kolundan yaraladı. Daha sonra kendisini dışarı atan Tekin, elindeki bıçak ile bacağını kesmeye başladı ve olay yerinden uzaklaştı. Gürültüleri duyan çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri geldi. Ambulans ile ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı ablanın yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.



Polis ekipleri 150 metre boyunca kan izi takip ederek saldırganı buldu



Emrah Tekin ise evde ablasını yaraladıktan sonra kendi bacağını keserek intihar girişiminde bulundu. Polis ekipleri olay yerine gittiklerinde, sokaktaki kan izlerini takip ederek Emrah Tekin'i olay yerinden yaklaşık 150 metre uzaktaki Yücezafer Sokak üzerinde kanlar içinde buldu. Emrah Tekin Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.



 




Bu haber 564 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

111 hesaba borsa manipülasyonu gerekçesiyle erişim engeli
Asayiş

111 hesaba borsa manipülasyonu gerekçesiyle erişim engeli

İletişim Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, sosyal medya platformu X'te manipülatif ve spekülatif borsa paylaşımları yaptığı belirlenen 111 hesaba erişim engeli getirildi.

Habervitrini9825 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu'nu gören son isim Hasan Atilla Uğur'un ifadesinden çarpıcı detay
Asayiş

Kaşif Kozinoğlu'nu gören son isim Hasan Atilla Uğur'un ifadesinden çarpıcı detay

Kaşif Kozinoğlu’nun şüpheli ölümünde soruşturma sürerken ev hapsine çarptırılan koğuş arkadaşı Hasan Atilla Uğur'un ifadesi ortaya çıktı. Uğur; Kozinoğlu’na verdiği dil altı hapının kaynağını hatırlamazken, kamera görüntülerinde elinde görülen cismi de odadan çıkarılan bardağın neden kendisine gösterildiğini de anlatamadı.

Habervitrini12451 Görüntüleme
İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine operasyon: 201 gözaltı
Asayiş

İsrail bağlantılı dolandırıcılık şebekesine operasyon: 201 gözaltı

MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile birlikte yürütülen İsrail bağlantılı uluslararası dolandırıcılık şebekesine yönelik operasyonda; 248 şahıs hakkında yürütülen çalışmalarda 201 kişi gözaltına alındı. 201 kişinin 45’inin yabancı ülke vatandaşı olduğu, yabancı uyrukluların ise 20 farklı ülke vatandaşından oluştuğu belirlendi.

Habervitrini11060 Görüntüleme
Polisler şok oldu.. Fuhuş çetesinin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği
Asayiş

Polisler şok oldu.. Fuhuş çetesinin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği

7'si kadın 18 şüpheli gözaltına alınırken, operasyonun ayrıntıları şaşkınlık yarattı! Şüphelilerin 5 ayrı banka hesabında 16 aylık dönemde 210 milyon liralık para trafiği ortaya çıktı! İşte detaylar

Habervitrini12297 Görüntüleme