Asayiş
  • 30.5.2013 09:24

Ablasının başını gövdesinden ayırdı!

DENİZLİ'de, 21 yaşındaki garson Mustafa Özaşkın, 22 yaşındaki ev kadını ablası Nazmiye Sönmez'i, başını kesip gövdesinden ayırarak öldürdü. Cinayetin ardından eniştesinin gelmesini bekleyen Mustafa Özaşkın, polise teslim oldu.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Atalar Mahallesi 1335 Sokak 3 numaralı apartmanın zemin katında meydana geldi. Bir otelde garson olan Mustafa Özaşkın, 1 çocuk annesi ablası Nazmiye Sönmez'in evine gitti. Eniştesini aldattığını öne sürerek ablasıyla tartışan Mustafa Özaşkın, ilk önce Nazmiye Sönmez'i boğmaya çalıştı. Ardından mutfaktan ekmek bıçağını alan Mustafa Özaşkın, Nazmiye Sönmez'in başını keserek gövdesinden ayırdı. Mustafa Özaşkın, daha sonra berber olan eniştesi İrfan Sönmez'in eve gelmesini bekledi. Geldiği evinde eşinin cesedini görüp dehşete kapılan Sönmez durumu, polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis ekipleri Özaşkın'ı gözaltına alırken, incelemelerde bulunuldu. Yapılan incelemenin ardından Nazmiye Sönmez'in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Emniyet Müdürlüğü'nden önce sağlık kontrolü için hastaneye getirilen Mustafa Özaşkın rahat tavırları ile dikkat çekti. İrfan Sönmez de ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürülürken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

POLİS OLMAK İÇİN BAŞVURMUŞ

Denizli'de, eniştesini aldattığını öne sürdüğü tekstil işçisi ablası 22 yaşındaki Nazmiye Sönmez'i, önce boğmaya çalışıp ardından da bağazını keserek başını gövdesinden ayıran garson 21 yaşındaki Mustafa Özaşkın'ın polis olmak için başvurduğu ortaya çıktı. Otopsisi tamamlanan 1 çocuk annesi Nazmiye Sönmez'in cenazesini almak için Pamukkale Üniversi Adli Tıp Kurumu Morgu'na gelen 3 çocuk babası, 55 yaşındaki Hüseyin Özaşkın, olayın şokunu atlatamadığı görüldü. İşçi emeklisi acılı baba Hüseyin Özaşkın, "Kızım çalıştığı için torunum yanımızda kalıyordu. Oğlum da polis olmak için başvurmuştu ve haziran ayında mülakatı vardı. Böyle bir şeyi beklemiyorduk" diye konuştu. Genç yaşta hayatını kaybeden Nazmiye Sönmez'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Afyonkarahisar'ın Dazkırı İlçesi'ne götürüldü. Bu arada, polisteki sorgusu süren Mustafa Özaşkın'ın, internetteki sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, dini konular hakkında yazılar paylaştığı görüldü.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Denizli'de eniştesini aldattığını öne sürdüğü tekstil işçisi ablası 22 yaşındaki Nazmiye Sönmez'i, önce boğmaya çalışıp ardından da boğazını keserek başını gövdesinden ayıran garson 21 yaşındaki Mustafa Özaşkın ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. M.Ö.'nün olayın ardından eve gelen eniştesi 24 yaşındaki İrfan Sönmez'e, "Polisi arama, 112'yi ara" dediği belirtildi.

Bu arada, Özaşkın'ın polisteki ifadesinde, ablasının bir başka kişiyle mesajlaştığını daha önce fark ettiğini, olay günü de söz konusu kişinin evde olabileceğini düşünerek ablasının evine gittiğini, ancak kimsenin olmadığını ve ablasıyla aldatma konusunda tartıştığını, ardından da cinayeti işlediğini dile getirdiği kaydedildi.

TUTUKLANDI

 Denizli'de kız kardeşinin boğazını bıçakla keserek öldürdüğü iddia edilen kişi, tutuklandı.

Atalar Mahallesinde kız kardeşi Nazmiye Sönmez'in (21) boğazını kestiği iddiasıyla gözaltına alınan Mustafa Ö. (22), emniyetteki ifadesinin ardından tutuklanması talebiyle adliyeye sevk edildi.

Mustafa Ö, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Zanlının, emniyetteki ifadesinde kız kardeşinin bir erkekle mesajlaşması nedeniyle cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morgunda otopsisi yapılan Nazmiye Sönmez'in cenazesi defnedilmek üzere Afyon iline bağlı Dazkırı'ya gönderildi.

Mustafa Ö, Atalar Mahallesi 1335 Sokak'ta oturan kız kardeşi Nazmiye Sönmez'i, eniştesini aldattığı şüphesiyle çıkan tartışmada bıçaklayıp, boğazını keserek öldürmüştü.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:54

İLGİLİ HABERLER