Spor
  • 2.3.2021 21:26

Aboubakar'dan Sergen Yalçın'a tepki...

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Yeni Malatyaspor - Beşiktaş karşılaşması, siyah-beyazlı ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmaya damga vuran anlar ise Sergen Yalçın ve Aboubakar arasında yaşandı. Kamerunlu golcü karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan alınırken teknik direktörü Sergen Yalçın'a tepki gösterdi.

Süper Lig'in 28. haftasında Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş karşılaşması oynandı. Zorlu mücadeleyi 1-0 kazanarak zirve yarışında yoluna kayıp vermeden devam eden siyah-beyazlılar, üst üste 4'üncü galibiyetini aldı ve puanını 57'e çıkardı. Beşiktaş bu sonuçla maç eksiği olmasına rağmen lider Galatasarayla puanını eşitledi.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren gol Vincent Aboubakar'ın pasını tamamlayan Atiba'dan geldi. 38'lik orta saha, takımına galibiyeti getirirken bu sezon 4 gole ulaştı.

Karşılaşmaya damga vuran görüntüler ise Sergen Yalçın ve Aboubakar arasında yaşandı. Beşiktaş'ın bu sezon en golcü oyuncusu olan Kamerunlu golcü, 85'inci dakikada oyundan alınırken teknik heyete ve Sergen Yalçın'a tepki gösterdi.

Değişiklik kararına itiraz eden Aboubakar ile Sergen Yalçın arasında kısa bir tartışmada yaşandı. Yerini Kevin N'Koudou'ya bırakan Aboubakar'ın değişiklik kararına oldukça sinirlendiği görüldü.

Sezon başında transfer edilen Vincent Aboubakar, sakatlık endişelerini bir kenara bırakarak forma giydiği 24 maçta 13 gol ve 4 asist yapmayı başardı.

Güncellenme Tarihi : 2.3.2021 21:28

İLGİLİ HABERLER