Spor
  • 29.10.2016 16:14

Aboubakar'ın çok ilginç istatistiği

Beşiktaş'ta bu sezonun en çok konuşulan ismi olan Vincent Aboubakar ile ilgili son derece ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Siyah beyazlı takım, Süper Lig'de Kamerunlu golcünün forma giydiği 310 dakika içerisinde kalesinde gol görmedi.

Spor Toto Süper Lig'de maç fazlasıyla zirve koltuğunda yer alan Beşiktaş, Kamerunlu golcüsü Aboubakar'ın sahada olduğu maçlarda kalesini gole kapatıyor.

Dün akşam Gençlerbirliği deplasmanından 1-1'lik eşitlikle İstanbul'a dönen Beşiktaş'ta ilginç bir istatistik göze çarptı.

Opta'ya göre Siyah-beyazlı ekip, golcüsü Aboubakar'ın ligde forma giydiği 310 dakika boyunca kalesinde gol görmedi.

Gençlerbirliği deplasmanında soyunma odasına devre arasında 1-0 yenik giden Beşiktaş, ikinci yarıda skoru 1-1'e getirmiş, Aboubakar da ikinci yarının hemen başında oyuna girmişti.

Beşiktaş, Aboubakar'ın 90 dakika sahada kaldığı maçta geçtiğimiz hafta Antalyaspor'u 3-0 mağlup etmişti. Aboubakar daha önce Rizespor, Kayserispor, Galatasaray, Karabükspor ve Akhisar karşılaşmalarında da forma giymiş ve oyunda olduğu süre zarfında Kartal, kalesini gole kapatmıştı.

Bu istatistiklerin ardından Aboubakar'ın sahada kaldığı süre boyunca kalesini gole kapatan Beşiktaş'ın en iyi stoperine Vincent Aboubakar demek yanlış olmaz. (Goal)

Güncellenme Tarihi : 29.10.2016 16:16

İLGİLİ HABERLER