Ekonomi
  • 5.2.2019 10:01

Acil Para – Faturaya Kredi

Yeni bir cep telefonu almak için Acil nakit ihtiyacı olan kişiler birçok yönteme başvuruyor. Ancak bu yöntemlerin bazıları gayri resmi yöntem olmasından dolayı acil para ihtiyaçları için başvurulması gereken yöntemler olarak önerilmiyor. Acil para kaynağına ihtiyacı olan kişiler için en ideal yöntem hiç kuşku yok ki bankalardır.

Bankalar tüketicilerin taşınır ve taşınmaz malları ile aylık gelirlerine göre talep ettikleri kredi olanaklarını sağlayarak acil para ihtiyaçlarını karşılıyor. Banka haricinde acil para ihtiyacının karşılanması durumunda oluşabilecek birtakım sorunların çözümünde hukuki anlamda destek alamama durumu söz konusudur.

Bu nedenle tüm tüketicilerin parasal destek için bankaların imkanlarından yararlanmaları ve gelirlerine göre bankaların sunmuş oldukları kampanyaları değerlendirmeleri gerekiyor. Yeni bir tablet ya da yeni bir cep telefonu almak için, operatörler müşterilerine çok cazip fırsatlar sunmaktadır.

 Faturalı Hatlara Kredi

Yeni bir telefon almak için Kredi kullanmak isteyen ancak bankalar ile geçmişe yönelik sorunlar yaşayan kişiler için çıkış yolu faturalı hatlara kredi olanakları olarak görülüyor. Cep telefonu operatörleri faturalı hat kullanan kullanıcılara faturalarına ek olarak gelen taksit seçenekleri ile telefon alınması gibi imkanlar sunuluyor.

Yeni bir telefon almak isteyen ancak peşin bir paraya da ihtiyacı olan kişiler için cep telefonu operatörlerinin sunmuş olduğun bu imkanlar kapsamında hem nakit para bulma ihtiyaçları ortadan kalkıyor hem de yeni bir telefona sahip olunması sağlanıyor.

Özellikle son zamanlarda cep telefonu operatörlerinin bu konuda yaptıkları birçok kampanya ile birçok kişi yeni telefonlara sahip olabiliyorlar. Telefonlar için ön görülen ücretler fatura bedelinin üzerine telefon aylık taksiti eklenerek her ikisinin tek bir fatura ile ödeme yapılmasına imkan sağlanıyor.

En Güvenilir Borç Para Temini

Borç paraya ihtiyacı olan acil ihtiyaçların ı gidermek isteyen birçok kişi acil para ihtiyaçlarını karşılamak için birçok yönteme başvursa da her yöntem güvenli olarak değerlendirilmiyor.

Nakite ihtiyacı olan kişiler için en güvenilir kaynak bankalar olarak biliniyor. Bankaların haricinde kişi ya da diğer kurumlardan temin edilecek borç paralar illegal bir sistem ile yapıldığından yaşanacak hak mahrumiyetleri durumunda yasal olarak hak aranmasının da önünü kapatıyor. Aynı zamanda bu tür yöntemlerin kullanılması durumunda borcun geciktirilmesi ya da ödenmemesi durumunda alacaklı yasal yollara başvurmadan tüketicileri sıkıntıya sokacak yöntemlere başvurarak parayı tahsil etmek istiyor. Bu nedenle tüketicilerin bankalar haricinde bu tür kişi ya da kurumlardan borç para almaması gerekiyor.

Bankaların haricinde cep telefonu operatörlerinin sunmuş olduğu faturalı hatlara kredi olanakları da banka kadar güvenli bir yöntem olarak biliniyor. Tüketicilerin faturaya krediimkanını tercih etmesinin birçok farklı sebebi olabiliyor.Operatörler, faturalarını gününde ödeyen müşterilerine öncelik sağlıyor.

Yeni bir telefon için Acil paraya ihtiyaçı olan tüketicilerin bankalara giderek kredi başvurusunda bulunması ve bu başvurunun neticesinde bankaların kendilerine sunmuş oldukları vade ve aylık ödeme periyotları ile ihtiyaçları olan paraya sahip olabiliyorlar. Bu ihtiyacını operatörlerinden karşılamak isteyenle, bankalarda karşılarına çıkan dosya masrafı ve sigortalar ile karşılaşmıyorlar.

Bunun için öncelikle bankalara internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve aynı zamanda bizzat bankaların şubelerine giderek bu imkanların şartlarını öğrenmeleri gereklidir. Aynı şekilde operatörlerinden alacakları kredi şartları ile bir karşılaştırma yapılmalı ve kişi için en uygun olan seçenek seçilmelidir. Eğer ki tüketicilerin başka bankalara gecikmiş borcu ve icra dosyası yoksa kredi notları yüksek olacağından kredi olanaklarından yararlanmaları sağlanıyor. Ancak kredi notları düşük ise bankalar bu konuda tüketicilere yardımcı olamamaktadır.

Geri Ödemelerde Bütçeye Göre Hesap

Banka ve cep telefonu operatörlerinin daha sağlıklı olmalarını sağlayan en önemli neden bu platformların tüketicilerin gelirlerine göre ödeme seçenekleri sunmasıdır. Tüketicilerin aylık gelirleri baz alınarak aylık olarak ne kadar ödeme yapabilecekleri tespit edilerek sunulan toplam paranın çeşitli vadelere bölünerek kredi olanaklarından yararlanmaları sağlanıyor.

Operatörler yeni bir telefon alımı için acil para kampanyaları ile birçok seçenek sunuyor. Bu seçeneklerin başında faturaya kredi geliyor. Kredinin haricinde de düşük vadeli ve düşük miktarlı faturanıza nakit imkanı doğuruyor veyeni alacağınız cihaza para ihtiyaçlarının karşılanması için başka bir alternatif sunuyor. Ancak tüketiciler kredi kartlarının belli bir limiti olmasından dolayı bu limite göre harcama yapacaklarını bildiklerinden aylık ödemelerini de kredi kartı ile yaptıkları taksit ve peşin harcamaların değerlerine göre yapıyorlar. Yeni telefon alımları için acil para ihtiyaçlarınızın tek adresinin bankalar ve operatörler olduğunu unutmamanız gereklidir. Operatörlerin sunduğu Faturalı Hatlara Kredi ve Nakit İmkanı ile Yeni bir cep telefonu kolaylıkla alınabilecektir.

 

 

          

 

 

Güncellenme Tarihi : 5.2.2019 10:04

İLGİLİ HABERLER