Yaşam
  • 10.7.2006 13:40

ACİLE GİDEN HASTA, DOKTORU BIÇAKLADI

SONER KARABAŞ - TÜRKER BEKTAŞ
DENİZLİ - Denizli'nin Çivril İlçesi'nde düğün konvoyuna açılan ateş sonucu yaralanan şahıs, getirildiği hastanedeki Acil Servis doktorunu bıçakla yaraladı. Şahsı hastaneye getiren yakını ise güvenlik görevlisini bıçaklayarak yaraladı.
Edinilen bilgiye göre, bir düğün töreni için Çivril İlçesi'ne bağlı Kıralan Beldesi'ne gelin almak için giden N.Ç, Rukiye Ç. ve Ramazan Ç, 20 YY 264 plakalı otomobille düğün konvoyuna katıldı. Bu sırada 10 yıl önce yaşanan kan davası nedeniyle hasımları A.A. ve M.A. konvoyda bulunan N.Ç.'nin aracına tüfekle ateş açtı. Yaşanan olayda N.Ç. yüz kısmından yaralanırken, otomobille Denizli Devlet Hastanesi'ne getirildi. Acil Servis'te ilk müdahalesi yapılan N.Ç, daha sonra Dr. Sabri Demir'in "Size bir uzmanın bakması gerekiyor" demesi üzerine beklemeye başladı. Uzman doktorun gecikmesi iddiasıyla sinirlenen N.Ç, serviste bulunan personelle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine araya girmek isteyen Dr. Sabri Demir, N.Ç. tarafından bacağından bıçaklandı. Bu sırada N.Ç.'nin yakını T.Ç. ise olaya müdahale etmek isteyen hastane güvenlik görevlisi Abdullah Demir'i bacağından bıçakladı.
Hastanede meydana gelen olayın ardından olay yerinden kaçarak özel bir hastaneye gitmek isteyen şahıslar, İstasyon Caddesi'nde trafik polisleri tarafından yakalandı. Şahıslar, buradan polis gözetiminde N.Ç.'nin tedavi edilmesi için özel bir hastane getirildi. Hastanede tedavisi tamamlanan N.Ç. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olayın ardından T.Ç. ve yanlarında bulunduğu ileri sürülen M.Ç. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:26

İLGİLİ HABERLER