Gündem
  • 2.3.2021 12:51

Acılı çiğköfte savaşı sürüyor

 'Acılı çiğ köfte dayağı'nda ikinci perde! Bu kez eniştesi ve kardeşi!

Son dakika haberine göre; Afyonkarahisar'daki 'acılı çiğ köfte dayağı'nda yeni bir gelişme yaşandı. Çiğ köfteyi ‘acılı’ yaptığı gerekçesi ile bir çalışanı darp eden ve serbest bırakıldıktan sonra bir kez daha gözaltına alınan magandanın kardeşi, eniştesi ve eniştesinin kardeşi aynı işyerine saldırdı. Saldırganlar polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı!

Çiğ köfte kavgası bitmek bilmiyor. Şehir magandaları dehşet saçmaya devam ediyor. Çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle kasada genç adamı döven adamın yakınları da rahat durmadı. Kardeşi, eniştesi ve eniştesinin kardeşi aynı dükkana saldırdı.Afyonkarahisar'ın kent merkezi İstiklal mahallesinde faaliyet gösteren çiğ köfteci dükkanına gelen Gurur Ş., isimli şahıs sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle çalışan Y.K'yı yumruklayarak darp etti.

Olaydan sonra Gurur Ş., polis tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.Gurur Ş., olayın duyulması ve ardından infial etkisi oluşturması üzerine polis tarafından bugün bir kez daha gözaltına alındı.Şahsın emniyetteki işlemleri devam ederken aynı olayın gerçekleştiği çiğ köfteci dükkanına gece saatlerinde bir saldırı daha oldu.Gurur Ş.'nin kardeşi Hüseyin Ş., eniştesi Basri B. ve eniştesinin kardeşi Doğukan B. ile birlikte dükkanda Bilal T., isimli şahısın olduğu sırada iş yerine geldi.Otomobilden inen Hüseyin Ş, elindeki bira şişesini önce iş yerinin güvenlik kamerasına ardından dükkanına kapı camına attı.

Güncellenme Tarihi : 2.3.2021 12:53

İLGİLİ HABERLER