Medya
  • 13.4.2021 10:39

Acun Ilıcalı Beşiktaş'a çattı!.. Kendini bilmezin biri

Acun Ilıcalı'dan Erzurum gecesinde açıklama! 'Namusuma söz söyletmem, Beşiktaş benim için çok önemli kulüp'

Acun Ilıcalı, Erzurumspor için düzenlenen yardım yayınının Beşiktaş maçı öncesine denk gelmesi ve ardından ertelenmesi ile ilgili konuştu.

Televizyoncu Acun Ilıcalı rzurumspor için düzenlenen yardım yayınının Beşiktaş maçı öncesine denk gelmesi ve ardından ertelenmesi ile ilgili yeni açıklamalar yaptı.

ANLAMSIZ İMADA BULUNDU

"Biz erteleme kararı aldıktan sonra teşekkür eden dostlarımız oldu, çok güzel tepkiler aldık. Tamam Dominik'ten yapalım, yeter ki güzel bir yayın olsun herşey dedik ve yayını yapıyoruz. Ancak, kendini bilmeyen birisi anlamsız bir imada bulunarak kötü niyetle Beşiktaş'a karşı organizasyon içindeymişiz gibi iftiralarda ve iddialarda bulunmuş oldu."

NAMUSUMA SÖZ SÖYLETMEM

"Ben namusuma söz söyletmem açık söyleyeyim. Benim en komik bulduğum şey de cevap verirken karşı tarafın "siz" değil "sen" dememe takılması. Benim Beşiktaş'a saygım sonsuzdur. Benim 1 kelimemi bulamazsınız bir takım hakkında kötü bir sözümü. Bunlar birbirinden değerli kulüplerdir."

KARALAMAYA ÇALIŞANA CEVAP VERİRİZ

"Kulüplerimizin her zaman bir olmasından yana, birlikte kararlar almasından yanayım. Futbolun eğlence olduğunu düşünüyorum. Bana bıraksanız neler söylerdim ama sosyal medyadan cevap vermek zorunda kaldım. Konuşacağım çok şey var yoksa neler söylerdim. Her şeyi dürüst ve iyi niyetle yapıyoruz. Bizi karalamaya çalışanlara da cevabı her zaman veririz"

Güncellenme Tarihi : 13.4.2021 10:43

İLGİLİ HABERLER