Gündem
  • 17.12.2018 23:37

Acun'un diskalfiye ettiği yarışmacıdan papağana insanlık dışı işkence

Acun'un diskalifiye ettiği yarışmacı kuşa işkence yaptı

MasterChef yarışmasıya ünlenen ve yarışmadan diskalifiye olan Murat Özdemir Instagram hesabından kuşa yaptığı işkenceyi paylaştı...Özdemir, videoda boğazını sıktığı kuşa bağırarak, “Acun baba de, Acun baba de lan” diyerek bağırıyor.

Özdemir'in işkence videosu pek çok kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı.

Olayla ilgili açıklama yapan Haluk Levent ise “Az önce karakola getirildi. Savcının gelmesi bekleniyor. Papağan’a talip olduk. Alacağımızı umuyoruz”ifadelerini kullandı. Levent paylaşımlarında kuşun ayağının kırıldığını belirtti.

Murat Özdemir'in eline aldığı bir papağana yaptığı işkence görüntüleri büyük tepki topladı. Eline aldığı papağanın boğazını sıkarak işkence yapan Özdemir için  sosyal medya kullanıcıları Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Twitter adresine çok sayıda şikayette bulundu.

Bakan Pakdemirli'den papağana şiddet uygulayan kişi hakkında suç duyurusu talimatı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli: - "(Sosyal medyadaki papağana şiddet görüntüleri) İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, sosyal medyadaki papağana şiddet görüntülerine ilişkin, "İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim." ifadesini kullandı.

Pakdemirli, sosyal medyada bir papağana uygulanan şiddet görüntülerine ilişkin twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Pakdemirli, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim. İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık."

Not: Yayın ilkelerimiz gereği videoyu yayınlamıyoruz...

 

Güncellenme Tarihi : 18.12.2018 01:49

İLGİLİ HABERLER