Gündem
  • 29.9.2010 12:14

ADALET BAKANI ERGİN'DEN CHP'YE SICAK MESAJLAR

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, CHP'nin yeni anayasa ve başörtüsü konusundaki tutumuyla ilgili, siyasi partilerin ne teklifleri varsa bunun parlamento zemininde değerlendirileceğini söyleyerek, "Türkiye'de mevcut durumu daha pozitif anlamda değiştirecek ileriye götürecek, bütün talepleri AK Parti olarak sıcak yaklaştığımızı baştan beri ifade etmiştik" dedi.

MÜGE TUTCALI
ANKARA



Bakan Ergin, Ankara Sanayi Odası'nın Eylül ayı Meclis toplantısına gelişinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ergin, 'CHP'nin son dönemde yeni anayasa ve başörtüsü ile ilgili tutum değiştirmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusu üzerine şunları kaydetti:


"Parlamento cuma günü açılacak. Hangi siyasi partimizin ne teklifi varsa bunlar o zeminde değerlendirilir. Türkiye'de mevcut durumu daha pozitif anlamda değiştirecek ileriye götürecek, bütün talepleri AK Parti olarak sıcak yaklaştığımızı baştan beri ifade etmiştik. Bundan sonra da tavrımız aynı olacak. Bu yönde iyileştirici tüm çabaları hem takdirle karşılıyoruz hem de katkı vermeye devam edeceğiz."

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:13

İLGİLİ HABERLER