Asayiş
  • 10.8.2009 16:04

ADAM VURDUĞU YERDE KURŞUNA DİZİLDİ

HAKKI ÖZ
İSTANBUL - Pendik'te bir kişi aralarında husumet bulunduğu iddia edilen bir şahıs tarafından sokak ortasında kurşuna dizildi. Zanlı cinayetin ardından belediye otobüsü ile kaçarken, yaralı hastaneye kaldırıldı. Vurulan şahsın yaklaşık 2 yıl önce aynı yerde başka birini kurşunladığı öne sürüldü.
Olay, saat 13.00 sıralarında Pendik minibüs son duraklarında meydana geldi. İddiaya göre Bülent Kocabaş'ın (34) yanına yaklaşan kimliği belirsiz şahıs, bir anda silahını ateşledi. Kocabaş'ı kurşun yağmuruna tutan zanlı, çevredeki vatandaşlara da, "Yaklaşmayın" diye bağırdı. Ardından kaçan zanlı, bir taksiye binerek olay yerinden ayrıldı. Bir süre sonra taksiden inen zanlı, belediye otobüsüne binerek gözden kayboldu. Olay yerine gelen ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne
kaldırılan Bülent Kocabaş ise tedavi altına alındı. Kocabaş'ın biri bacağına olmak üzere vücudunun 3 yerine kurşun isabet ettiği belirlendi.
Bülent Kocabaş'ın kendisini vuran şahısla arasında husumet bulunduğu ve sabıkalı olduğu, 2 yıl önce de aynı yerde birini vurduğu öne sürüldü. Görgü tanıkları Bülent Kocabaş'ı vuran şahsın olayın ardından sakin davrandığını ve çevredeki vatandaşlara, "Yaklaşmayın" diye bağırdığını söyledi.
Öte yandan Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlının olayın ardından belediye otobüsü ile kaçtığı iddiası üzerine otobüslerde kimlik kontrolü yaptı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:50

İLGİLİ HABERLER