Asayiş
  • 28.4.2022 13:07

Adana'da dehşete düşüren olay! “Su sıçrattın” diyerek öldürüldü

Adana’da serinlemek için DSİ’ye ait sulama kanalına giren 13 yaşındaki Ömer Talip Sabuncu, yüzerken su sıçrattığı aynı yaştaki S.K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Adana'da 13 yaşındaki Ömer Talip Sabuncu ikiziyle birlikte serinlemek için DSİ'ye ait sulama kanalına girdi. Yüzen kardeşler ile o sırada kanala giren başka bir grup çocuk arasında 'su sıçratma' konusu yüzünden kavga çıktı. 13 yaşındaki S.K. yanında bulunan bıçakla Ömer Talip Sabuncu'yu kasığından yaraladı. Hastaneye kaldırılan talihsiz çocuk doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Katil zanlısı S.K.'nın olaydan sonra polise yakalanmamak için ekip aracı görünce buğday tarlasında gizlendiği daha sonra otostop çekerek kaçtığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan S.K., 'cinayet' 15 yaşındaki arkadaşı M.H.K.'ya da 'suç aletini bıçağı gizlemek' suçundan tutuklandı. İkiz kardeşini kaybeden Yunus Sabuncu, "Ömer, bıçaklandığı zaman başının döndüğünü ve karnının ağrıdığını söyledi. Bir süre sonra 'nefes alamıyorum' dedi ve kendinden geçti" dedi.

KAVURUCU SICAKLAR BAŞLADI

Olay geçtiğimiz Pazar günü merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde bulunan DSİ'ye ait sulama kanalı kenarında meydana geldi. Sıcaktan bunalan 13 yaşındaki Ömer Talip Sabuncu, ikizi Yunus ve kardeşi Mehmet Sabuncu'yla (12), serinlemek için Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalına girdi.

Bir süre yüzen Sabuncu kardeşlerin yanına gelen S.K. ile arkadaşı M.H.K.'de suya girdi. Bu sırada kanala atlayan Ömer Talib Sabuncu, S.K.'nin üzerine su sıçratınca tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine S.K., cebinden çıkarttığı bıçakla Ömer Talib Sabuncu'yu kasığından yaralayıp, arkadaşı H.K. ile birlikte kaçtı.

 

Güncellenme Tarihi : 28.4.2022 13:10

İLGİLİ HABERLER