Asayiş
  • 30.4.2007 08:30

ADANA'DA SİLAHLI KAVGA: 4 YARALI

HASAN TOSUN / FATİH KEÇE
ADANA- Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Yemişli köyünde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.


Alınan bilgiye göre, Yemişli köyünde voleybol oynayan köyün gençleri ile otomobillerinin lastiği patlayan 5 kişilik bir grup arasında gruba yardımcı olunmadığı gerekçesi ile tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine 5 kişilik gruptan silahlı 2 kişi, rastgele ateş etmeye başladı. Olayda köylü gençlerden Mahmut Dilki (39), Oğuz Doğan (19), Ahmet Yıldırım (28) ile Mehmet Tuğrul Öztürk (26) yaralandı. Yaralılar, özel bir otomobille Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına
alındı. Yaralılardan Oğuz Doğan, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edilirken, yaralı Mehmet Tuğrul Öztürk ayakta yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

 Olayda darp sonucu yaralanan Ahmet Yıldırım, yaşadığı olayı şöyle anlattı:


"Otomobillerinin lastiği patlayan 5 kişi, bize lastikçinin nerede olduğunu sordu. Biz de Pazar günü ve akşam saatlerinde lastikçi bulunmayacağını söyledik. Bunu söylememize rağmen tekrar sordu, yine aynı cevabı verdik. Daha sonra bir otomobil daha geldi ve bizim üzerimize ateş açtılar."
Jandarma ekipleri, olaydan sonra 5 zanlıyı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:39

İLGİLİ HABERLER