Spor
  • 15.5.2004 20:40

ADANASPOR: 4 - DENİZLİSPOR: 1

ADANA - Birinci Süper Futbol Ligi'nde Adanaspor Denizlispor'u 4-1 yendi.

Birinci Süper Futbol Ligi'nde Adanaspor ile Denizlispor arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısını evsahibi Adanaspor 1-0 önde kapadı.
     11. dakikada Mezsaros'un arapasında topla buluşan Ümit Ozan, plase bir vuruş yaptı. Meşin yuvarlak, direğe çarparak auta gitti.
     18. dakikada Murat Özatak, sağdan topu altıpasa çıkardı. Ali Asım'ın sert şutunda, top savunma oyuncularına çarptı ve Denizlisporlu'lar daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.
     19. dakikada gelişen ani Denizlispor atağında, ceza alanında topla buluşan Ersen Martin'in sert şutunda top, yan direğe çarparak oyun alanına döndü.
     44. dakikada Mezsaros, sağdan son çizgiye dek indi ve topu altıpasa çıkardı. Ali Asım, bomboş pozisyonda plase bir vuruşla topu filelere yollayarak, takımı 1-0 öne geçirdi.

 

50. dakikada Ali Asım sağdan topu ceza sahasına çıkardı. Kaleciden seken topu Mezsaros filelere gönderdi: 2-0
     55. dakikada Lalik soldan ortaladı, Mezsaros'un gelişine sert vurduğu topu kaleci Souleymanou çıkardı.
     69. dakikada Adanaspor'un üçüncü golü geldi. Bu dakikada Çağdaş'ın hatasından topu kapan Ümit Ozan kaleciyi de çalımlayarak, meşin yuvarlağı ağlara bıraktı: 3-0
     76. dakikada Lalik sahadan nefis bir pasla Mezsaros'u kaçırdı. Bu futbolcu meşin yuvarlağı altı pasa çıkardı. Abdullah'da topu rahat pozisyonda filelere yollayarak takımını 4-0 öne geçirdi.
     81. dakikada ani gelişen Denizlispor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Göksel, kaleci Serkan'ın üzerinden topu filelere göndererek, skoru 4-1 yaptı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:13

İLGİLİ HABERLER