Spor
  • 19.6.2019 00:23

Adı Fenerbahçe ile anılan yıldız poker masasında yakalandı

Spor dünyasının ünlü yıldızları ya spor kariyerleri boyunca ya da sonrasında pek çok farklı mesleğe yönelebiliyorlar. Onlardan biri daha. Adı Fenerbahçe ile sık sık anılan dünyaca ünlü o isim poker masasında görüntülenince olanlar oldu. İşte futbolcuların gerçek meslekleri.

MAX KRUSE poker ile ilgili görsel sonucu

MAX KRUSE

Fenerbahçe'nin transfer teklifinde bulunduğu Max Kruse için flaş bir iddia ortaya atıldı. Alman basını, "Fenerbahçe teklifini yaptı ve yanıt bekliyor ama Kruse şu günlerde Las Vegas'ta poker oynuyor" diye yazdı.

MAX KRUSE poker ile ilgili görsel sonucu

"KAĞIT OYUNLARIYLA MEŞGUL"

Werder Bremen ile sözleşmesi bitmesinin ardından boşta olan golcü oyuncunun tatilini yaptığı ve yeni takımına bu tatilin ardından karar vereceği bildirildi. Ancak futbolcunun klasik bir deniz tatilinde geride kalan sezonun yorgunluğunu attığını düşünenler yanılır zira kendisinin şu aralar kağıt oyunlarıyla meşgul olduğu duyuruldu.

MAX KRUSE poker ile ilgili görsel sonucu

"KRUSE'Yİ İSTEYEN TEK KULÜP FENERBAHÇE"

Alman butenunbinnen.de internet sitesinin 'Kruse'nin son çıkışı: Fenerbahçe yanıt bekliyor' başlığıyla verdiği habere göre futbolcu şu günlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunuyor ve gideceği yeni takımı belirlemek adına aceleci davranmıyor.

MAX KRUSE poker ile ilgili görsel sonucu

Haberde şu ifadelere yer verildi: "Max Kruse'yi şu an için isteyen tek kulüp Fenerbahçe ve onlar da tekliflerini yaptılar.

Ä°lgili resim

Ancak Kruse zamana oynuyor ve şu günlerde Las Vegas'ta poker oynuyor.Amerika'da ne kadar daha kalacağı bilinmiyor."

MAX KRUSE poker ile ilgili görsel sonucu

Max Kruse aynı zamanda profesyonel bir poker oyuncusu.

Ä°lgili resim

Güncellenme Tarihi : 19.6.2019 01:31

İLGİLİ HABERLER