Asayiş
  • 9.5.2013 14:39

Adliyede şok intihar!..

GAZİANTEP'te, Cumhuriyet Başsavcısı'nın sekreterliğini yapan 27 yaşındaki Dilek U., adliyedeki odasında ilaç içerek intihara kalkıştı. Baygın halde bulunan Dilek U., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

 İddiaya göre Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker'in sekreterliğini yapan Dilek U., kayınpederinin kendisinden altınlarını istemesine içerlendi ve yalnız bulunduğu odada ilaç içerek intihar girişiminde bulundu. Çalışma arkadaşları tarafından odasında baygın halde bulunan genç kadın, çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Midesi yıkanan Dilek U.'nun tedavisi devam ederken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

BAŞSAVCILIK: SEKRETER DEĞİL, ZABIT KATİBİ

Cumhuriyet Başsavcılığı, adliyede intihara kalkışan Dilek T.'ye ilişkin açıklama yaptı. İntihara girişiminde bulunan genç kadının Başsavcılık sekreteri olarak değil zabıt katibi olarak görev yaptığı ifade edilen açıklamada; "Dilek T., Cumhuriyet başsavcılığımız nezdinde görevli zabıt katibidir. Başsavcılık makam ve özel kalemde çalışmamaktadır. Görevi makamla alakalı değildir. Adliyemizin diğer bir alanında çalışmaktadır. Kayden resmi evlilik sonrasında kına merasimi öncesi ailevi nedenlerle çıkan ihtilaflar nedeni ile kına ve evlilik merasiminin askıya alınması üzerine yaşadığı duygusal depresyon nedeni ile görev yerinde aşırı dozda sakinleştirici ilaç kullanımına bağlı gelişen sağlık sorunları sebebi ile tam teşekkülü sağlık kuruluşunda tedavisi devam etmektedir. Personelimizin sağlık durumu yakından takip edilmektedir" denildi.

 

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:30

İLGİLİ HABERLER