Medya
  • 27.6.2014 23:55

Adnan Oktar aldığı cezaya isyan etti

RTÜK’ün tarafından A9 TV'de yayınlanan ve bizzat Adnan Oktar’ın yer aldığı iki programa ceza verilmesi kanal tarafından kınandı.

 

 

RTÜK geçtiğimiz günlerde A9 TV'de yayınlanan ve Adnan Oktar tarafından yapılan iki programa dini duyguları bozduğu gerekçesiyle ceza vermişti. RTÜK'ün bu kararına A9 TV yönetimi tarafından tepki geldi.

"CEZA DEĞİL UYARI"

Medyada yer alan "RTÜK Adnan Oktar'ın kanalına ceza yağdırdı" haberlerine tepki gösteren kanal, "Öncelikle “ceza yağdırma’’ diye bir şey söz konusu değildir. Yasa gereği olsa olsa ancak bir uyarı mevzubahis olabilir. Nitekim bazı haberlerde iki uyarı olduğundan bahsedilmiştir" dedi.

Mine Koşan - Zor Dostum (Kedicik dans ediyor) İZLE

"MİLLİ-MANEVİ DEĞERLERE AYKIRILIK YOK"

Kanaldan yapılan açıklamanın devamı ise şöyle;

"RTÜK’ün uyarılarının hiçbir haklı yanı ve yasal dayanağı yoktur. Çünkü (haberlere göre) RTÜK, kanalımızdaki sohbet programında müzik, dans ve dini konuların yan yana yer almasını ve bu yayınlara dekolte kıyafetli hanımların katılmasını milli ve manevi değerlerimize aykırı bulmuştur. Oysaki müzik, dans ve dini konuların aynı programda yer alması hiçbir milli-manevi değere aykırı olmadığı gibi bu programlara dekolte giyimli hanımların izleyici veya konuk olmasının da milli manevi değerleri ihlal eden bir yönü mevcut değildir.

ensonhaber

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:50

İLGİLİ HABERLER