Gündem
  • 19.9.2013 02:08

Adnan Oktar bakın neden mason olmuş!..

Adnan Hoca olarak da bilinen Adnan Oktar'ın daveti ile İstanbul'a gelen İtalyan Mason Locası lideri Gian Franco Pilloni, Adnan Oktar'a '33. Derece Mason Diploması' verdi.

Adnan Hoca olarak da bilinen Adnan Oktar'ın daveti ile İstanbul'a gelen İtalyan Mason Locası lideri Gian Franco Pilloni, Adnan Oktar'a "33. Derece Mason Diploması" verdi.

Adnan Oktar'ın A9 TV'deki canlı yayın programına katılan İtalyan Mason Locası Gian Franco Pilloni, İslam coğrafyasındaki kanın durdurulması için Oktar ile konuşarak görüşlerini söyledi ve Adnan Oktar'a programda 33.Derece Mason Diploması'nı verdi.

PİLLİONİ: ‘TAMAMEN SİZİN EMRİNİZDEYİM’

Programda Adnan Oktar, bölgedeki kanın durdurulması ve barışın sağlanması için Mason konukları ve Psikopos Mancini önerilerde bulundu. Pilloni, Adnan Oktar'ın fikirlerine çok önem verdiğini ve bu fikirleri gerçekleştirmek için her türlü yolu deneyeceklerini söyledi ve Suriye Müftüsü ile görüşerek Esad'a bir şekilde ulaşabileceklerini belirtti.

Pilloni “Sayın Adnan Oktar, tamamen sizin emrinizdeyim. İstediğiniz her konuda size destek olacağız” dedi.

Programa katılan diğer bir konuk olan Piskopos Mancini de canlı yayında bazı açıklamalarda bulundu ve dua etti.

Programın başında Adnan Oktar, Mason Locası Lideri Pilloni'ye, kendisine taktim edilen Mason diploması ve Madalyonu için teşekkür etti.

NEDEN MASON OLDUĞUNU AÇIKLADI: TEBLİĞ YAPACAĞIM

Kendi televizyon kanalında törenle 'Mason' diploması alan Adnan Oktar, son programında da Tapınak Şövalyelerine ve Masonlar hakkında övgü dolu konuşmalar yaptı. Oktar, programda Masonların ve Tapınak Şövalyelerinin "mehdi"nin gelişini beklediğine dikkat çekti ve neden mason olduğunu ise "Tebliğ yapacağım!..." diyerek açıkladı.

 


 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:56

İLGİLİ HABERLER