Medya
  • 4.1.2019 21:51

Adnan Oktar hangi spikere dava açtı

Adnan Oktar, TRT'nin ünlü ekran yüzünü dava etti!

Geçtiğimiz yıl düzenlenen büyük operasyonla içeri alınan Adnan Oktar, TRT'nin ünlü ekran yüzüne 5 bin liralık tazminat davası açtı.

"Mürid" kılığına girerek 1986 yılında Adnan Oktar'ın cemaatine sızan ve bu gazetecilik başarısı ile Oktar'ı Türk kamuoyuna ilk duyuran isim olan Fuat Kozluklu, instagram hesabından yine dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Kozluklu, Oktar’ın geçtiğimiz aylarda yolladığı mektuba ilişkin yazdıkları için kendisini dava ettiğini belirterek, “Adnan Oktar sosyal medya paylaşımlarından ve söylediklerimden çok sarsılmış ve manen zarar görmüş. 5 bin TL para istiyor” ifadelerini kullandı.

Ünlü TRT Spikeri, Oktar’dan kendisine gelen mektup için daha önce, “Bu iblis sapık yapının elebaşı benimle ilk kez iletişim kurmaya kalkıştı… Pespaye bir yazısı ve imzası var. Ne kadar masum olduğunu zırvalamış. Sanki trafik suçundan hapiste… FETÖ ile de işbirliği yapmış bir yapıdan söz ediyorum” gibi yorumlarda bulunmuştu.

İşte Kozluklu’nun bugün sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşım:

Hoca görünümlü Adnan Oktar'ın suç örgütüne 'mürit' kılığında sızarak inançları ve toplumsal ahlâkı değerleri sömürüp sarstıklarını ortaya çıkarmamın üzerinden 33 yıl geçti.

Oktar'ı Türk kamuoyuna ilk duyuran isim olarak şimdi bir kez daha mahkemeye çağrılıyorum. Bu kez baş tanık değil davalı olarak.

2 ay önce mektup yazmıştı bana. Şimdi mahkemeye vermiş. Tebligat bugün elime ulaştı.

Adnan Oktar sosyal medya paylaşımlarından ve söylediklerimden çok sarsılmış ve manen zarar görmüş. 5 bin TL para istiyor.

Büyük para.

Adnan Oktar beni İflas ettirecek.

Allah avukatım Tahsin Kaplan'a sabır versin!

Adnan Oktar'ı bana gonderdiği mektubu sosyal medyada paylaşırken 5 Aralık 2018'de şu ifadelerim çok üzmüş, manen yıkılmasına neden olmuş:

 "Mürit kılığında Adnan Oktar ve suç örgütünün içine sızarak ortaya çıkarmamın üzerinden 33 yıl geçti. Ve bu iblis sapık yapının elebaşı benimle ilk kez iletişim kurmaya kalkıştı.

Cezaevinden mektup göndermiş. Pespaye bir yazısı ve imzası var. Ne kadar masum olduğunu zırvalamış. Sanki trafik suçundan hapiste.

Bu ülkede en karanlık işleri yapanlar arasında ilk sıralarda yer alan Adnan Oktar ve suç örgütü, dış bağlantıları, istihbarat örgütleri ve kimi odaklarla yakın işbirliklerine sahiptir. "Psikolojik operasyon" işlerini iyi bilen Oktar denilen şahıs ve etrafındaki müritleri son derece ağır suçlamalarla dolu davayı sulandırmak için çırpınıyorlar.

FETÖ ile de işbirliği yapmış bir yapıdan söz ediyorum.

Son derece karanlık ve uluslararası bağlantılı örgütlerini zararsız gibi gösterme, meseleyi sulandırarak gündemden düşürme ve davayı hafifletme amacındalar.

Hiç kimse bu gruptan gelen mektupları, savunmaları yayınlayarak Adnan Oktar ve örgütüne bilerek veya bilmeyerek destek verme tuzağına düşmemelidir.

Bu karanlık grubun ekmeğine başka bir yönden yağ sürmemeli.

Aksi takdirde meseleyi magazinleştirerek, sanki ortada basit bir "Kedicik meselesi" varmış gibi bir algı oluşturulur. Bu iffetsiz ve dış bağlantılı örgütün karanlıkta kalmış yüzünü kimse gölgelememeli. Yakında bunlarla ilgili çok daha korkunç bilgiler ortaya çıkacak."

MEDYARADAR

Güncellenme Tarihi : 8.1.2019 00:12

İLGİLİ HABERLER