Gündem
  • 22.12.2020 10:58

Adnan Oktar'ın baş kediciği!.. Kızlar rızasıyla ilişkiye giriyordu

Adnan Oktar'ın baş kediciğinden 'İLİŞKİ' yalanı!

Adnan Oktar örgütü davasında son dakika haberi! Silahlı suç örgütü Adnan Oktar çetesine ilişkin yürütülen davada örgüt içerisinde yöneticilikle suçlanan ve sıfatı 'Baş kedicik' olarak anılan Didem Ürer isimli örgüt mensubu davada savcının son dakika mütalaasına karşı yaptığı savunmasını yalanlarla süsledi. Ürer'in ifadesinde örgütün ilişki sistemi 'TURNİKE' konusunda çarpıcı son dakika bilgileri çelişki ve yalanlar da dikkat çekti!

Adnan Oktar silahlı suç örgütü davasında yöneticilikle suçlanan 'Baş kedicik' lakaplı Didem Ürer, savcının mütalaasına karşı yaptığı savunmasını yalanlarla süsledi. 'Baş kedicik'e göre mağdurların anlattığı turnike sistemi yoktu, kadınlar kendi rızalarıyla erkeklerle birlikte oluyordu. Adnan Oktar örgütü'nün en kritik isimlerinden olan Didem Ürer'in söyledikleri pes dedirtti. İşte Oktar'ın baş kediciğinden yalanlar ve şoke eden ifadeler;

Adnan Oktar'ın Kediciklerinden Didem Ürer Instagram'dan Adnan Oktar'a Olan  Aşkını İlan Etti - Son Dakika Magazin

SAVUNMALARI ALINMAYA BAŞLANDI

Aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 78'i tutuklu 236 sanıklı davada sona gelindi. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, savcının mütalaasına yönelik yönetici konumundaki sanıkların savunmalarını almaya başladı. Dün örgütün yönetici kadrosundaki Ayşegül Hüma Babuna, Fatma Ceyda Ertüzün, Halil Hilmi Müftüoğlu, Ulviye Didem Ürer ve Yeliz Sucu savunmalarını yaptı. Örgütte Adnan Oktar'dan sonra gelen ve üyeler üzerinde otoriter 2. güç olan 'Dido' kod isimli Ulviye Didem Ürer, 2 saatlik savunmasında mağdurları tanımadığını söyledi. Mağdurların ifadelerini, toplanan delilleri ve itirafları yalan olarak niteleyen Ürer özetle şunları söyledi:

CİNSEL İSTİSMARA VERDİĞİ CEVAP; KANIT VAR MI?

"Çekememezlik ve haset üzerine kurulu bir kumpas ile karşı karşıyayız. Cinsel istismarda bulunulduğunu iddia eden kişilerden biri hariç hiçbiri beni tanımıyor. Kimsenin cinsel saldırıya uğradığını gösteren bir kanıt yoktur. Müştekiler beyanlarında istismar konusunda yuvarlama ifadeler ve savunmalar verdiler.

EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜŞLER!

Müştekiler, ailelerinin bilgisi dahilinde gidip geliyorlardı, burada zorlama veya herhangi bir başka durum yoktur. Kendi rızaları ile görüşüp arkadaşlıklar yapmışlardır. Evlilik düşündükleri için kişi ile ilişkiye girdiklerini söylüyorlar, bu da tamamen kendi rızaları doğrultusundadır."

Baş kedicik Didem Ürer ifadesinin devamında "Hem Adnan Bey hem kendim için tahliyemi istiyorum" dedi.

ADNAN OKTAR'IN SAVUNMASI BEKLENİYOR

Suç örgütüne yönelik devam eden mahkemede bugün de Adnan Oktar'ın savunma yapması bekleniyor.

Foto: Adnan Oktar ile operasyon günü kaçan isim Didem Ürer'di

 
Diğer yandan AA'nın dava dosyasından edindiği son bilgilerde şunlar yer aldı;

Adnan Oktar suç örgütünün organize yapısına yönelik davada şikayetçi avukatı olan Eser Çömlekçioğlu, örgütün cinsel istismar sistemini anlatmak için hazırladığı "Adnan Oktar Suç Örgütü'nün Cinsel İstismar Sistemi" isimli 110 sayfalık kitapçık, dava dosyasına girdi. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava kapsamında aralarında suç örgütü elebaşı Adnan Oktar'ın da bulunduğu 78'i tutuklu 236 sanığın yargılanmasına devam ediliyor.

SABAH GAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 22.12.2020 15:07

İLGİLİ HABERLER