Medya
  • 18.8.2019 08:57

Adnan Oktar'ın müridi Acun Ilıcalı kanalını sattı mı?

TV8 satıldı mı? Adnan Oktar'ın müridi Acun Ilıcalı açıkladı..... Adnan Oktar'ın müridi Acun llıcalı patronu olduğu TV8 kanalının satıldığı haberlerinin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Uğur Akkuş'un Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı A&S Yatırım Holding, TV8'in yüzde 57'sini satın aldığını açıklamıştı.

TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, kanalın satıldığı haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

Ilıcalı kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kanalımızı başarılı bulan ve doğru bir yatırım olarak görüp ciddi teklifler sunan bazı yatırımcılarla görüştüğümüz doğru. Ancak basında yer aldığı gibi imzalanmış bir satış veya ortaklık anlaşması söz konusu değil. Böyle bir ortaklık gerçekleşirse bilgiyi anında paylaşacağımızdan şüpheniz olmasın. " dedi.
 

A&S Yatırım Holding'in, TV8'e ortak olduğu bildirildi.

A&S Yatırım Holding'in Hukuk departmanından yapılan açıklamada, Uğur Akkuş'un Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü holdingin, TV8'in yüzde 57'sini satın aldığı belirtildi.

Açıklamada, ortaklığa ilişkin lansmanın yakın zamanda yapılacağı ifade edilerek, yeni ortaklığın özellikle Orta Doğu'da ses getireceği kaydedildi.

Açıklamada, A&S Yatırım Holdingin finansmanını Körfezli fonlardan sağladığı ortaklığın, Orta Doğu'ya açılarak büyüyeceği belirtildi.

Şok ifadeler! "Beni Adnan Oktar ile Acun Ilıcalı tanıştırdı"

Şarlatan Adnan Oktar davasının tutuklu sanığı Mehmet Coşkun Pamir, Adnan Oktar Suç Örgütü'yle kendisini tanıştıran ismin televizyoncu Acun Ilıcalı ve ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı olduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz yıl tutuklanan ve iddianamedeki adıyla Adnan Oktar Suç Örgütü'ne üyelikle suçlanan 171'i tutuklu 226 kişi, 17 Eylül'de Silivri'de hakim karşısına çıkacak. 44 gün boyunca aralıksız sürecek davanın iddianamesi, geçen hafta mahkemeye sunulmuş ve kabul edilmişti.

Savcılığın mahkemeye sunduğu iddianameden ilginç detaylar ortaya çıktı. Independent Türkçe'den Can Bursalı'nın haberine göre, Adnan Oktardavasının tutuklu sanığı Mehmet Coşkun Pamir, Adnan Oktar Suç Örgütü'yle kendisini tanıştıran ismin televizyoncu Acun Ilıcalıve ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı olduğunu ileri sürdü.

Pamir'in, dosyadaki ifadesinde şu sözleri yer aldı:

"Adnan Oktar ile tanışmam 1987 yılında arkadaşım olan Acun Ilıcalı ile abisi Ömer Cenker Ilıcalı vasıtasıyla tanıştım, Acun ile abisi o dönemde samimi arkadaşımdı sık sık görüşürdük, bana samimi, dürüst ve inançlı olduğu birisi ile seni tanıştırmak istiyorum dedi, ben de bunu kabul ettim ve Adnan Oktar'ın Ortaköy'de bulunan evinde 1987 yılında tanıştım, bu grubun içinde herhangi bir önderliği yoktur, arkadaş olarak grubun içinde bulundum. Ben Adnan Oktar grubunu suç örgütü olarak görmüyorum. Bu grupta herhangi bir hiyerarşik yapı yoktur."

Acun Ilıcalı'nın abisi müşteki listesinde

3908 sayfalık iddianamede, "Müşteki - Mağdur" kısmında 135 kişi bulunuyor. Televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı da, 135 kişilik müşteki listesinde 73. sırada yer alıyor.

Adnan Oktar "Acun Ilıcalı talebemdi" demişti

Adnan Oktar, 2011 yılında internette yayınlanan bir videoda yaptığı konuşmasında, Acun Ilıcalı'nın geçmişte 'talebesi' olduğunu söylemişti.

Oktar, şunları söylemişti:

Acun Ilıcalı da benim talebemdi. Abisi de. Doktordur abisi. Uzun süre benim yanımda kaldı abisi. Daha eskidir. Acun da 10-15 yıllık talebemdir. O çok yaman bir kerata. Küçük yaşta annesi babası trafik kazasında ölmüştü. Küçük sevimli bir kızı vardı, onu çok severdik.

YENİ AKİT

Güncellenme Tarihi : 18.8.2019 09:08

İLGİLİ HABERLER