Spor
  • 27.5.2013 16:40

Adnan Öztürk başkan adayı olacak mı ?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, seçimli olağanüstü genel kurul kararıyla ilgili olarak son derece önemli açıklamalar yaptı.

BAŞKAN BANA SEÇİM DEDİKODUSU YALAN DEDİ; 1 BUÇUK SAAT SONRA SEÇİM İLANI YAPTI

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Öztürk, "Seçim kararının deklare edildiği akşam. Başkanımz, Ünal ağabey, bana 'Seçim falan yok, bunlar basının uydurması' dedi. Bir buçuk saat sonra resmi internet sitemizden sçim kararı aldığını açıkladı. Bu karar Galatasaray'ı iyi yere götürmüyor" dedi.

BASKIN SEÇİM MANTIĞI ORTAYA ÇIKTI, ADAY OLMAM

Başkan adaylığı konusunda fikri sorulan Öztürk, "Başkan adaylığım söz konusu değil. Bu durumda doğru olmaz. 30 Mayıs'a kadar liste hazırlamak, ayrıca kurullarla ilgili liste hazırlamak gerekir. Hazırlık yapmak gerekir. Başkan bu kararı açıkladığında 9 günlük bir süre vardı. Bu kadar kısa sürede kim aday olabilir. Her şey önceden ayarlanmış maalesef. Baskın seçim mantığı oldu" şeklinde konuştu.

BAŞKANIN SEÇİM KARARINDAN VAZGEÇMESİ GEREKİRDİ; SEÇİM KULÜBÜ İYİ YERE GÖTÜRMÜYOR

Başkanın fikrinden dönmesinin en yol olduğunu vurgulayan başkan yardımcısı Öztürk, "Başkan bizim ağabeyimiz, ben de kendisinin yardımcısıydım. Bugüne kadar iyi çalıştık; ama maalesef bu kararı doğru değil. Galatasaray'ı her anlamda kötü bir noktaya götürecek bir karar. Biz kendisine bir seçenek sunduk. 'Seçim kararını geri alın, çalışmak istemediğiniz yöneticilerin yerine yenileri gelsin' dedik. Doğru olan bu, ama maalesef başkanımız seçime gitme kararını uyguluyor.Oysa Galatasaray'ın çıkarları için doğur olan birencisiydi" dedi.

Adnan Öztürk, "Bundan sonra ne yapacaksınız?" sorusu üzerine ise "Bundan sonra dinlenmek için iyibir fısat yakaladım. Belli bir süre dinleniriz" ifadelerini kullandı.

Radyospor

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:58

İLGİLİ HABERLER