Spor
  • 10.4.2012 17:34

Adnan Öztürk : 'Eğer F.Bahçe şampiyon olursa...'

Sarı kırmızılı kulübün yöneticilerinden Adnan Öztürk, katıldığı Telegol programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk, Süper Final de Melo-Riera tartışması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray Asbaşkanı Adnan Öztürk Kanaltürk'te yayınlanan Telegol'e canlı bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu.

Adnan Öztürk, Süper Final'de önce Fenerbahçe ile TT Arena'da ardından da son maçta Şükrü Saraçoğlu'nda çıkacakları karşılaşmada, şampiyonun Fenerbahçe olması durumunda 'rakibinizi alkışlar mısınız?' sorusuna çok ilginç bir yanıt verdi. Öztürk; "Muhtemelen biz şampiyon olacağız. (Bu sırada Serhat Ulueren'in araya girip ;"Muhtemelen değil kesin" sözlerini kullanması dikkat çekti) Alkışlamak benim tarzım değil o yüzden hayır alkışlamam. Hakaret de etmem. İkisini de yapmam" şeklinde konuştu.

"İKİYÜZLÜLÜĞE İHTİYACIM YOK"
"Fenerbahçe'yi hiç mi sevmiyorsunuz?" sorusuna da cevap veren Asbaşkan; "İkiyüzlülük yapmaya ihtyacım yok. Şampiyonluğu kaybettiğim içn üzülürüm. Küfür de etmem, nefret de etmem. Dürüst olmak lazım. bir konuyu da aydınlatmak da fayda var. 3 Temmuz'dan bu güne kadar şike ile ilgili konuşmamızda biz hariç 17 takımın hiçbirinin ismini zikretmedim. Sadece prensip ve ilkelerden bahsettim. Sevmiyorsunuz gibi bir yaklaşımı kabul etmem." dedi. Özhan Canaydın'ın 6-0'lık maçın ardından Fenerbahçe'yi alkışladığının hatırlatılmasına ise Öztürk; "Sayın Canaydın'ı eleştirecek birisi değilim. O onun görüşüdür. Benim görüşüm budur." şeklinde yanıt verdi.

'TAM YETKİ FATİH TERİM'DEDİR'
Öztürk Felipe Melo ve Riera tartışması ile ilgili yaptığı açıklamada; "Hareket edeceğimiz ilke kurumsallık olacaktır. Bu yetki Fatih Terim'dedir. Kararı da Fatih Terim verecektir." şeklinde cevap verdi. Tecrübeli yönetici konuşmasında yapılacak yönetim kurulu toplantısına da değindi ve orada alınacak kararın tamamen teknik direktör Fatih Terim'in insiyatifinde olduğunu vurguladı; "Kararı Fatih Terim verecektir. Verdiği karar; olayı yönetim kuruluna taşımak olabilir de olmayabilir de. Fatih Terim kararı vermek için tam yetkilidir ve gerekli donanıma sahiptir. En doğru kararı o verecektir." sözlerini kullandı.

Süper Final maçlarındaki deplasman yasağı hakkında gelen soruya da net cevap veren Öztürk; "Taraftar götürme konusunda üzülerek söylüyorumki taraftar yasağına karşıydım ama basketbol maçında ardından voley maçında yasananları gördükten sonra bu seneyi böyle bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum. İnanın basketbol ve voleybol maçları şahsen benim de gözümü korkuttu. Tansiyonu daha fazla yükseltmemek için böyle bitmesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

'ALİ KOÇ KENDİ İŞİNE BAKSIN'
Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç'un, Galatasaray'ın şike soruşturması konusuna çok fazla dahil olduğu yönündeki söylemlerine sert cevap veren Adnan Öztürk; "Cevap hakkına ihtiyacım yok. O arkadaşımız (Ali Koç) kamera önünde konuşurken hepimiz efendi oluyoruz ama o arkadaşımız dönsün Galatasaray Basketbol Takımının daha önce yaşadığı sahte basketbol forması giydiği olayda resmi sitelerinin ana sayfasında 'takipçisiyiz' diye haber yaptıkları günleri hatırlasın. Herkes kendi işine baksın." ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 18:55

İLGİLİ HABERLER