Spor
  • 29.4.2007 00:11

ADNAN POLAT : BİZİM PENALTIMIZI YERKEN SELÇUK DERELİ İYİYDİ

Seyircisiz karşılaşmaların tadının olmadığını belirten Polat açıklamasında, "Burada iddiası kalmamış bir Sakaryaspor'la karşılaştık üstelik taraftar da yoktu. Sanki müziksiz dans etmek gibi. Taraftarsız bu iş olmuyor. Futbolun rengi ve sesidir taraftarlar, onlar da olmayınca olmuyor" dedi.

Matematiksel olarak şansları devam ettiği sürece şampiyonluğun takipçisi olacaklarını belirten Polat, "Hala matemetiksel olarak şansımız devam ediyor. Bu ve diğer haftalarda, rakiplerimizin alacağı sonuçlar bizim için önemli olmaya devam edecek" dedi.

Fenerbahçe-Beşiktaş Fortis Türkiye Kupası maçının hakemi Selçuk Dereli'nin kendilerine karşı da ciddi hatalar yaptığını belirten Polat, "Fenerbahçe ile oynadığımız maçın hakemi de Selçuk Dereliy'di ve bizim net penaltımızı vermediği gibi, o maçta aleyhimize pek çok karar da verdi. Ben maçtan sonra 'Selçuk Dereli kalitesindeki bir hakeme yakıştıramadım' dedim. Televizyondan izlediğim Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonra, Fenerbahçe yönetinminin ortaya koyduğu tavır, ortamı haksız yere gerici, pek çok kurumu itham edici açıklamalardı. Bence doğru olmadı" dedi.

"OLMAYINCA OLMUYOR"
Hakan Şükür'ün yakaladığı pozisyonları gol yapmasını çok istediklerini belirten Polat,"Hakan Şükür'ün burada atacağı bir gol, üzerindeki stresin kalkmasına yardımcı olacaktı, ama olmayınca olmuyor" dedi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 19:40

İLGİLİ HABERLER