Gündem
  • 19.5.2013 13:20

Adnan Polat, hayatını kurtardığı gençle buluştu

Mehmet Ali İpek, Muğla’nın Bodrum ilçesi Karaada açıklarında 20 metrelik çukurdan denize atlayarak suya çakıldı.
Yalıkavak’ta bir restoranda buluşan üniversiteli gençler ve Galatasaray’ın eski Başkanı Adnan Polat keyifli dakikalar yaşadı. Meteor çukuru denilen karaada açıklarında 20 metre yükseklikten atlayan ve denize çakılan İpek, hayatını borçlu olduğu Adnan Polat’ı bularak ziyaret etti. Akşam saatlerinde buluşan Polat ve İpek’in diyalogları dikkatlerden kaçmadı. İpek’e "paçayı kurtardın" diyen Polat, yaptığı esprilerle gençleri kahkahaya boğdu.

TÜM ARKADAŞLARIM ZIR DELİ
Polat, yaptığı açıklamada teşekkür edilmesi gereken insanın teknesinde çalışan Hasan Kaşkar olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: “ben olayı gördüğümde zodyakın üstünde Hasan vardı. Ben Hasan’a yetiş dedim. Hasan genci bota bindirerek limana götürdü. O sırada ambulansa haber verilmiş. Şansımız varmış ki biz oradaydık.”
Polat, İpek’e "sen akıllı bir insana benziyorsun" diyerek “sen o yükseklikten oraya nasıl atladın ben onu anlamadım” dedi.
İpek de olayı anlatarak bir anda atladığını ve arkadaşlarının da gazına geldiğini ifade etti. Polat, İpek’e "bir yerinde kırık var mı" diye sordusonra da “ben hep diyorum ki Allaha şükür hiç akıllı arkadaşım yok hepsi zır deli şimdi bir arkadaşım daha oldu, oda zır deli” ifadelerini kullandı.

İPEK’İN GALATASARAYLI OLMASINI İSTEMEDİ
İpek, Adnan Polat’ın kendisini kurtarmasından sonra Galatasaraylı olduğunu açıklamıştı. Adnan Polat ise İpek’in Galatasaraylı olmasını istemediğini dile getirerek “ben Galatasaray’lı olmasını kabul etmiyorum. Doğru bir şey değil Beşiktaş’a gönlünü vermişse Beşiktaş’lı kalmalı” dedi.

POLAT, FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ’I TAKDİR ETTİ
Gençlerin takımlarını soran Polat, Fenerbahçeli olan üniversiteli gençe geçmiş olsun dileklerini sunarak şunları söyledi: “Fenerbahçe bu sene başarılı bir sezon geçirdi. İki senelik bu kriz döneminden sonra bu kadar üst düzeyde mücadele etmesi bile büyük bir başarı. Kolay değil o kadar stresin içinde ayakta kalabilmek. Ben, Fenerbahçe’yi başarılı buluyorum. Şampiyon olan takıma her zaman şapka çıkarılır. Galatasaray’ı yürekten kutluyorum. Bu sene enteresan bir lig oldu aslında Beşiktaş’ında bu ekonomik krizin içerisinde buralarda olması çok önemli. İlginç bir lig oldu. Kazananlar her zaman tebrik edilir. Ben bir Galatasaray’lı olarak takımımın şampiyon olması beni mutlu etti. Ama bu sene Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta bu sene benim taktir ettiklerimin içerisindeydi. Bu sene çok başarılı bir dönem geçirdiler.”
Daha sonra Adnan Polat, Fenerbahçe - Galatasaray maçındaki bir anısını anlatarak gençleri kahkahaya boğdu. İpek’e de nasihatler de bulunan Polat, dikkatli olmasını söyledi.
İpek, Bodrum’a tatile gelmiş ve 17 Mayıs günü Karaada’da arkadaşları ile birlikte 20 metre yükseklikten denize atlayarak suya çarpmanın etkisiyle bilincini kaybetmişti. Olayı gören Polat da gençe teknesini göndererek hayatını kurtarmıştı.
(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:12

İLGİLİ HABERLER