İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, futbolcu Hakan Şükür ile ilgili medyada yer alan haberler üzerine yaptığı açıklamada, ''Hakan Şükür, sezon sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz olup görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içindedir'' dedi.
Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ''Hakan'ın artık Galatasaray'da yeri yok'', ''Hakan ile asla'' ve ''Hakan ile son sene'' başlıklarıyla medyada çeşitli haberlerin yer aldığını hatırlatan Adnan Polat, Galatasaray futbol takımında yeniden yapılanma sürecinin başladığını ve bu yıl olduğu gibi gelecek sezonda da süreceğini, ancak ''Hakan Şükür'ün artık Galatasaray'da yeri olmadığı'' biçiminde bir ifadesinin olmadığını bildirdi.
Polat, şunları kaydetti:
''Hakan Şükür, sezon sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz olup görevini en iyi şekilde yapma gayreti içindedir. Dolayısıyla, futbolcumuz Hakan Şükür'e yönelik iddiaların gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bizler, bu tarz beyanların sonuç olarak medyanın inandırıcılığına zarar verdiğini düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte, bu tarz olumsuzlukların tekerrür etmemesi en büyük arzumuzdur.''
ADNAN POLAT'TAN HAKAN ŞÜKÜR AÇIKLAMASI

Hızlı Özet
“Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, futbolcu Hakan Şükür ile ilgili medyada yer alan haberler üzerine yaptığı açıklamada, ''Hakan Şükür, sezon sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz olup görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içindedir'' dedi.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Galatasaray’da Okan Buruk’tan ilk 11’de radikal kararlar! Değişim planı
TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray'da son aylarda ağırlıklı olarak on numarada oynayan Yunus Akgün'ün sağ kanada döndürülmesinin planlandığı belirtildi.

Erdoğan, Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası finalini izledi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yağlı Güreş Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın final müsabakasını izledi.

Arda Güler'in Mbappe tepkisi çok konuşuldu
UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup ilk maçında A Milli Futbol Takımı'nı tek golle mağlup eden Fransa'da golü atan Kylian Mbappe sakatlık sonrası devam edemedi.

İrlandalı futbolcular protesto için İsrail'le maça çıkmak istemedi
İrlanda Cumhuriyeti'nde bazı futbolcular UEFA Uluslar Ligi'nde İsrail ile oynayacağı maça çıkmak istemedi... Oyuncuların talebiyle antrenman ertelenirken yapılan oylama sonrası maça çıkma karar alındı