Spor
  • 29.11.2007 20:49

ADNAN POLAT'TAN HAKAN ŞÜKÜR AÇIKLAMASI

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, futbolcu Hakan Şükür ile ilgili medyada yer alan haberler üzerine yaptığı açıklamada, ''Hakan Şükür, sezon sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz olup görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içindedir'' dedi.
     Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ''Hakan'ın artık Galatasaray'da yeri yok'', ''Hakan ile asla'' ve ''Hakan ile son sene'' başlıklarıyla medyada çeşitli haberlerin yer aldığını hatırlatan Adnan Polat, Galatasaray futbol takımında yeniden yapılanma sürecinin başladığını ve bu yıl olduğu gibi gelecek sezonda da süreceğini, ancak ''Hakan Şükür'ün artık Galatasaray'da yeri olmadığı'' biçiminde bir ifadesinin olmadığını bildirdi.
     Polat, şunları kaydetti:
     ''Hakan Şükür, sezon sonuna kadar sözleşmeli futbolcumuz olup görevini en iyi şekilde yapma gayreti içindedir. Dolayısıyla, futbolcumuz Hakan Şükür'e yönelik iddiaların gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Bizler, bu tarz beyanların sonuç olarak medyanın inandırıcılığına zarar verdiğini düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte, bu tarz olumsuzlukların tekerrür etmemesi en büyük arzumuzdur.''

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER