Yaşam
  • 22.4.2021 07:47

Adriana Lima'nın gizemli sevgilisi

Metin Hara ile yaklaşık 1.5 yıl aşk yaşayan, Türk yazarla çıktığı Bodrum tatilinde magazin basınının ilgi odağı olan dünyaca ünlü Brezilyalı model Adriana Lima, yeni ilişkisini böyle duyurdu.

Pandemi, Adriana Lima'yı bu hale getirdi

Adriana Lima, 12.7 milyon takipçili Instagram hesabının hikaye bölümünden sır gibi sakladığı sevgilisiyle el el tutuştukları bir anın fotoğrafını yayınladı.

Adriana Lima is the Face of Chopard Spring Summer 2019 Collection

Sosyal medyada gündem olan karenin üzerine, ‘Küçük Prens’ten alıntı yapan 39 yaşındaki model, “İşte benim sırrım, çok basit: İnsan iyi ve doğru olanı ancak yüreğiyle görebilir. Gözler gerçeği göremez” notunu yazdı.

Gizemli sevgilisi merak konusu olan Adriana Lima'nın, İspanyolca olarak “Seni seviyorum” sözlerini de paylaşımına eklemesi dikkat çekti.

Metin Hara'dan Adriana Lima itirafı - Fotoğraf Galerisi

METİN HARA AŞKI!

Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara'nın 1.5 yıl süren aşkı çok konuşulmuştu. İkili, Temmuz 2017'de Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapmıştı.

Ünlü model, Aralık 2018'de sosyal medya hesabında Metin Hara’yı takipten çıkartarak şunları yazmıştı:
“Kadınlar, siz kötü yetiştirilmiş erkekler için bir rehabilitasyon merkezi değilsiniz. Onu düzeltmek, değiştirmek, yetiştirmek ya da büyütmek sizin göreviniz değil. Siz bir yol arkadaşı arıyorsunuz; bir proje değil!”

Ocak 2019'da ABD'ye giden Metin Hara, konuşmaya ikna ettiği Adriana’yla el ele çekilmiş fotoğraflarını yayınlayarak ‘ayrılmadık’ demişti. Ancak bu poza rağmen aşk kısa süre sonra bitmişti.

Amerikan The People dergisinde yer alan iddiaya göre; Adriana Lima, ayrılığın ardından yakın çevresine Metin Hara’nın kendisini kullandığını söylemişti.

 

Güncellenme Tarihi : 22.4.2021 07:57

İLGİLİ HABERLER