Bilim
  • 2.7.2007 12:44

ADSL'DE OTOMATİK ŞİFRELEME

İSTANBUL - Türk Telekom'un, AirTies ile stratejik işbirliğine giderek otomatik kablosuz şifreleme teknolojisini kullanıcıların hizmetine sunduğu bildirildi.
     Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, son yıllarda özellikle kablosuz ev ve işyeri internet bağlantılarının artmasıyla ADSL kullanımında güvenlik sorununun gündemde birinci sıraya oturduğu ve kullanıcıların bilgi güvenliklerinin tehlikeye girmesinin yanı sıra internet ortamında işlemedikleri suçlardan sorumlu tutulma tehlikesiyle de karşı karşıya kaldığı kaydedildi.
     Son kullanıcının ADSL hattını güvence altına alabilmesi için geliştirilen otomatik kablosuz şifreleme teknolojisinin TT.Net'in ''yaz fırtınası'' kampanyası kapsamında son kullanıcılara verilen ürünler üzerinde yer aldığı belirtilen açıklamada, şu ana kadar AirTies modemlerini kullanmakta olan ADSL kullanıcılarının da ''www.airties.com'' adresi üstünden yapacakları ücretsiz güncellemeler ile otomatik kablosuz şifreleme hizmetinden yararlanabileceği ifade edildi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:43

İLGİLİ HABERLER