Spor
  • 29.10.2016 11:49

Advocaat, Robin van Persie ve Volkan Şen'in sorununu buldu

Dick Advocaat’tan Robin van Persie analizi

Gol yollarında sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat, tüm futbolculara Robin van Persie'nin yaptığı boş koşuları değerlendirmeleri konusunda uyardı.

Fenerbahçe’nin hocası Dick Advocaat, futbolcularına geçmişte kalan maçları izletti ve tek tek pozisyonlarla analiz yaptı. Pas trafiği hakkında bilgi veren Hollandalı hoca, oyuncularından bireyselliği bırakmalarını ve takımını düşünerek daha uygun pozisyondaki arkadaşına pas vermelerini istedi. Tecrübeli teknik adam daha sonra Robin van Persie'nin defansın arkasına yaptığı boş koşularını da gösterdi ve bu koşuların görülmesini istedi. Advocaat, Volkan Şen'in de kaçırdığı goller nedeniyle oyundan düştüğünü söyledi. Kurt hoca, “Pas verilecek yerde vuruyorsun, pas verilmeyecek yerde pas veriyorsun” diyerek Volkan'ı uyardı.

“90 DAKİKA OYNARIM”

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldızı Van Persie artık kondisyon sıkıntısını tamamen giderdi ve tecrübeli golcü takımın önemli parçası olacak. RvP'nin fizik kondisyon seviyesi 90 dakikayı kaldırabilecek kapasiteye ulaştı. Tesislere antrenmandan en az 2 saat önce gelen Van Persie, özel fitnes çalışmaları yapıyor, daha sonra antrenmana çıkıyor. Hollandalı golcü, artık daha güçlü olduğunu belirterek, “Bundan sonra futbolumun üstüne koyacağım ve gollerim de gelecek. Bu sene benim için farklı olacak. Her maç üstüne koyarak devam edeceğim. Bitmediğimi ve hâlâ üst düzey bir golcü olduğumu herkese göstereceğim” dedi.

 

 

Güncellenme Tarihi : 29.10.2016 11:51

İLGİLİ HABERLER