Gündem
  • 29.6.2007 16:12

AFRODİT OTELDEN KOVULDU

Bir aydır 3 kardeşiyle Bodrum'daki bir otelde tatil yapan Banu alkan otel borcunu ödeyemeyince otelden kovuldu

Bodrum'da yaz tatillerini geçiren ve çeşitli açılışlara katılan oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan'ın kardeşleriyle birlikte yaklaşık bir ay tatil yaptığı beş yıldızlı otele olan 9 bin 600 YTL'lik borcunu ödeyemediği gerekçesiyle otelden bir sözleşme yapılarak akrabaları ile birlikte çıkarıldığı iddia edildi. İddiaların asılsız olduğunu belirten Banu Alkan "Bu tamamen bir iftira. Evet kardeşlerimle bir ay kadar otelde kaldım ama reklam karşılığında kaldım, canlı yayınlarda otelin ismini söyleyecektim, bir de restoranın açılışını yapacaktım. Otel'den kendi isteğimizle ayrıldık" dedi.

Bodrum'un Ortakent-Yahşi beldesindeki beş yıldızlı Light House Otel'de kız kardeşleri Filiz Alkan, Bahar Alkan ve erkek kardeşi Osman Alkan ile birlikte yaklaşık bir ay kaldıktan sonra 9 bin 600 YTL borcunu ödeyemediği için otelden çıkarıldığı iddia edilen Banu Alkan'a, otel yöneticileri tarafından bugün öğle saatlerinde borcunu ödeyerek otelden ayrılması ve gerekirse jandarma çağrılarak yasal işlem yapılacağı belirtildi.

Banu Alkan'ın borçları karşılığında otelin müdürü Özgür Erol ile reklam sözleşmesi imzalayıp borcundan kurtulduğu ve olayın adliyeye intikal etmekten son anda vaz geçildiği öğrenildi.

Banu Alkan olayın doğru olduğunu ancak otelden atılma olmadığını belirterek, "Otelde bir ay kadar kardeşlerimle kaldım. Otele ödeyeceğimiz para yerine protokol imzalayıp, otelin ismini canlı yayında 7 kez söyleyeceğim ve bir de otelin restoranının açılışını yapmam üzerine anlaşma yaptık. Ancak bunu neden medyaya yansıttılar bilmiyorum. Söylentiler çok çirkin, ben sanatım karşılığında konaklama yapıyorum. Otelin müdürü ile sözleşme yaptık, her iki tarafta şartlara uymazsak karşılıklı dava açacağız" dedi.
Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:48

İLGİLİ HABERLER