Dünya
  • 1.5.2004 21:24

AFYON'DA "BIÇAKLI" DEHŞET...

ATA GÜNDÜZ KURŞUN
AFYON  - Afyon'da, kendisi hakkında olumsuz haber yapıldığı iddiasıyla dün gece yerel bir gazetenin önünde, elindeki kırık şişe ile vücudunun çeşitli yerlerini kesen şahıs, bu kez de cadde ortasında kendini bıçakla yaraladı. Telefonla babasının aranmasını isteyen şahıs, görüşme yaptığı sırada polis tarafından etkisiz hale getirildi.


Edinilen bilgiye göre olay, Ordu Bulvarı'nda meydana geldi. Yusuf Şimşek isimli şahıs, üzerindeki kıyafetlerini çıkararak çıplak bir vaziyette, elindeki bıçakla cadde ortasında kendini yaralamaya başladı. Bıçakla vücudunun çeşitli yerlerini kesen ve yanına kimseyi yaklaştırmayan Şimşek, yaklaşık 500 metre cadde ortasında yürüdü. Şimşek'i ikna etmek için Afyonlu işadamı İhsan Soydan, Terörle Mücadele Şube Müdürü Hasan Şahin ve Asayiş Şube Müdürü İsmail Özel devreye girdi. Ancak Yusuf Şimşek, sadece ulusal basına konuşacağını söyleyerek gazetecileri yanına çağırdı. Elindeki bıçakla gazetecilere açıklamalarda bulunan Yusuf Şimşek, bir ara babasıyla telefon görüşmesi yapmak istediğini söyledi.

İşadamı İhsan Soydan tarafından kendisine uzatılan telefonla görüşme yapan Şimşek, bir anlık dalgınlığı sonucu polis tarafından etkisiz hale getirildi. Ağlayarak polis aracına bindirilen Şimşek, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Bu habere Yusuf Şimşek'in isyanı" diye başlık atın diye bağırdı.

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 22:07

İLGİLİ HABERLER