Gündem
  • 16.8.2009 09:46

AĞA’NIN KAYINPEDERİ TAHSİLATÇI ÇIKTI!

Halis Toprak’la evlenen 17 yaşındaki Nazlıcan Toprak’ın babası ile ilgili ilginç suçlamalar ortaya atıldı

Halis Toprak’ın kayınpederi Mustafa İsmet Tağızade’nin 2000 yılında boş kağıda imza attırdığı kişiye kendisine 40 bin mark ve 67 bin TL borçlu olduğunu iddia ederek iki ayrı icra takibi yaptığı öne sürüldü

71 yaşındaki Halis Toprak’la evlenen 17 yaşındaki Nazlıcan Toprak’ın Antalya’da Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde yaşayan babası 63 yaşındaki Mustafa İsmet Tağızade ile ilgili ilginç suçlamalar ortaya atıldı. İddialara göre, Mustafa İsmet Tağızade, 2000’de Memurevleri Mahallesi Güzelleştirme Derneği’nin çay ocağında çalışırken “Derneğin Valilikte işlemleri var. Ruhsat alacağız” diyerek kurucu üye O.S.’den boş kağıtlara imza aldı. Tağızade, imzanın üstünü el yazısıyla doldurup kendisine 40 bin Alman markı ve 67 bin lira borçluymuş gibi göstererek tahsilat için işlem başlattı. Bunun üzerine O.S. de avukatı aracılığıyla karşı dava açtı. Avukat Mesut Özderin “Dava sürerken Tağızade, avukatı aracılığıyla anlaşma talep etti. Müvekkilimin 1500 TL ödemesi ve ceza davamızdan vazgeçmemiz karşılığında anlaşma sağlandı” dedi.

PARALARI ALAMADI

Toprak’ın 54 yaş küçük eşinin babası Mustafa Tağızade, alacaklısı olduğunu iddia ettiği O.S.’nin de kendisine dava açması sonucu para alamadı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:44

İLGİLİ HABERLER