Gündem
  • 1.7.2007 00:00

AĞAR: "DP'NİN BARAJ SORUNU YOK"

ADANA - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, ''partilerinin baraj sorunu olmadığını belirterek, ''DP sadece baraj yapar'' dedi.
     Adana'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ağar, Tunceli-Erzincan kara yolunda yola döşenen mayının patlaması, 3 güvenlik görevlisinin şehit olmasının hatırlatması üzerine, ''Bu hükümetin teröre karşı tedbiri de yok, programı da yok. Görünen odur ki seçimden sonra buna çare üretecek bir hükümet iradesine ihtiyaç vardır. Bu hükümeti de millet bu seçimlerde çıkaracaktır'' dedi.
     ''DP'nin baraj sorunu olup olmadığı yönündeki soruyu da yanıtlayan Ağar, ''DP'nin baraj sorunu yok, DP sadece baraj yapar. Tarihi açıp bakanlar Türkiye'deki bütün barajları DP'nin yaptığını görür. 4 senedir bunlar yapılmıyordu, biz iktidara gelip bunları yapacağız'' diye konuştu.
     ''Seçimler sonrası cumhurbaşkanı seçiminde bir kriz yaşanır mı?'' şeklindeki soruyu da yanıtlayan Ağar, ''Türkiye'de hiç bir zaman kriz yaşanmayacağını, mevcut hükümetin kendisini krizden besleyerek, siyaset yapmak istediğini'' savundu.
     Ağar, gazetecilerin Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün Elazığ'da yaptığı konuşmayı da hatırlatması üzerine, ''Sayın Gül, Elazığ'da gereksiz bir açıklama yaptı, millet de cevabını verdi. Benim bir şey söylememe gerek kalmadı'' dedi. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:45

İLGİLİ HABERLER