Spor
  • 10.10.2008 00:13

AGHAHOWA: 'FENER'E 3 GOL ATMAKTAN MUTLUYUM!..'

Geçtiğimiz haftasonu Fenerbahçe'yi deplasmanda 4-1 yenerek büyük bir başarıya imza atan Kayserispor'da moraller yerinde. Turkcell Süper Ligi'nin 7. haftasında Ankaraspor ile karşılaşacak olan Kayserispor hazırlıklarına başladı. Karpuzatan'daki kulüp tesislerinde hazırlanan Kayserispor da, Koray dışındaki tüm futbolcular antrenmanda yer aldı. Düz koşu şeklinde gerçekleşen antrenmanda Milan Puroviç takımdan ayrı çalıştı. Antrenmandan önce açıklama yapan Golcü futbolcu Julius Aghahowa, takımın durumunun iyi olduğunu söyledi. Fenerbahçe maçında attığı 3 golle takımının galip gelmesinde önemli rol oynayan Aghahowa, "Fenerbahçe maçında 3 gol atmaktan mutluyum. Kaç tane gol atacağını bilemezdim. Ama benim için önemli olan aldığımız 3 puan. Takımın durumu çok iyi. Hedefimize ulaşacağız" dedi.
Antrenmanın ardından konuşan Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Fenerbahçe maçı ile ligde iddialı olduklarını gösterdiklerini belirterek, taraftardan destek istedi. İyi yolda olduklarının altını çizen Hurma, "Sözümüzü tutuyoruz. Kayserispor, çok iyi yoldadır. Daha çok fazla başarı elde edeceğiz. Fenerbahçe karşısında kazanmak bizi mutlu etti. Bunu bir an önce unutup Ankaraspor maçından 3 puan almayı hedefliyoruz. Süper Lig'de 6 maçta 11 puan ortalaması ile gidersek ligi 66 puanla bitiririz" diye konuştu.
"UEFA'DA ŞANSSIZDIK"
Paris Saint Germain karşısında elenmelerinin sebebinin takım içerisindeki önemli oyuncuların sakatlanmasına bağlayan Hurma, Kayserispor'un gelecekte UEFA kupasında çok daha iyi başarılar elde edeceğini ifade etti. Hurma, "UEFA kupası maçlarında takımımızda çok ciddi sakatlıklar oldu. Ama bu tür şeyler futbolda oluyor. Daha önce UEFA kupasında garip bir takımla karşılaşmasak gruptan bile çıkarız demiştik. Ama güçlü bir takım çıktı. Bundan dolayı üzgünüz. Lig ve Türkiye Kupası'nda yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:34

İLGİLİ HABERLER