Sağlık
  • 17.5.2019 23:00

Ağır yaşamlarda üçüncü ölüm

Ağır Yaşamlar programının bilinmeyen yüzü!

Obezite hastalığına yakalanan insanların kilo vermek için katıldığı Ağır Yaşamlar programına katılan Kelly Mason hayatını kaybetti. Bu programda gerçekleşen üçüncü ölüm oldu.

Ağır Yaşamlar programının bilinmeyen yüzü! - Sayfa 1

Ağır Yaşamlar Kelly Mason'ın hikayesi yürekleri dağladı. Kuzey Karolina'da yaşayan Kelly, çocukken uğradığı cinsel istismar sonrası yeme bağımlısı olmuştu. 328 kiloya çıktığında kilo vermek için Ağır Yaşamlar programına dahil olmuştu. Ancak yıllardır hareketsiz halde yaşayan Kelly'nin yataktan çıkması için bile itfaiye yardımı gerekti.

Ağır Yaşamlar programının bilinmeyen yüzü! - Sayfa 2

Yerinden bile kalkmakta zorlanan Kelly, rehabilitasyon ve diyeti kabul etti. Ameliyatının yapılması sonrası 17 ayda toplam 155 kilo verdi.

Ağır Yaşamlar programının bilinmeyen yüzü! - Sayfa 4

Ancak Kelly'nin hikayesi hiç de iyi bitmedi. Kilo vermek için sınırlarını zorlayan Kelly, program devam ederken hayatını kaybetti. 

Ağır Yaşamlar programının bilinmeyen yüzü! - Sayfa 5

Kelly Mason'ın ölüm nedeni kalp yetmezliği olarak açıklandı.

Ağır Yaşamlar programının bilinmeyen yüzü! - Sayfa 7

Kelly'nin ölümüne ilişkin açıklama yapan ailesi kalp krizini uyku sırasında geçirdiğini ve sabah uyandıklarında cansız bedeniyle karşılaştıklarını anlattı.

Ağır Yaşamlar programının bilinmeyen yüzü! - Sayfa 6

Şubat ayında Sean Milliken bir enfeksiyon komplikayonu sonucu yaşamını yitirmişti. Ağustos 2018'de ise 50 yaşındaki Lisa Fleming, nedeni belirsiz bir şekilde hayatını kaybetmişti.

Ağır Yaşamlar programının bilinmeyen yüzü! - Sayfa 7

Ağır Yaşamlar programının bilinmeyen yüzü! - Sayfa 8

Güncellenme Tarihi : 17.5.2019 23:06

İLGİLİ HABERLER