Spor
  • 31.3.2018 10:23

Ahmet Ağaoğlu iddialı geliyor

Ağaoğlu Trabzon’a ididalı geliyor

Başkan adayı Ahmet Ağaoğlu, “Camianın önde gelenleri ile uzun zamandır istişareler yapıyoruz. Bu ateşi söndüreceğiz. Bunun için geliyoruz” dedi

Trabzonspor'un 7-8 Nisan tarihinde yapacağı olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylığını açıklayan Ahmet Ağaoğlu'ndan önemli açıklamalar... Mali tablonun kendisini korkutmadığını, el ele vererek, çalışarak, sabrederek bu işin üstesinden gelebileceklerini belirten Ağaoğlu, önümüzdeki günlerde Trabzon'da geniş kapsamlı bir açıklama yapacağını belirterek, "Bizim her şeyden önce camiamızın ve taraftarımızın sabrına ihtiyacımız var. Hayal kurmayalım. Camiamızın sabrı bizi hedefimize ulaştırabilir" dedi. Uzun zamandır camianın önemli isimleriyle istişareler yürüttüklerini belirten Ağaoğlu, "Allah'ın izniyle el ele vererek bu zorlu sürecin üstesinden geleceğiz. Mali durum ortada. Ne yapalım, uzaktan yangını mı seyredeceğiz, tabii ki bu ateşi söndüreceğiz. Bu bir süreç meselesi. Bunun için lütfen önce sabır diyoruz. Trabzonspor için hedefimiz ve hayallerimiz gerçekten büyük. Bunları gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

ÇOK GÜZEL MESAJLAR ALDIK
Ağaoğlu adaylığını açıklamasının ardından art arda gelen destek açıklamalarına da teşekkür ederek, "Önemli isimlerden çok güzel mesajlar aldık. Camiamızın gösterdiği bu ilgi bizi bir hayli sevindirdi, umutlarımızı artırdı. Zamanımız dar. İşimiz zor ama moral motivasyonumuz yerinde. Yönetimimizde çok güçlü ve güzel isimler olacak, yakında bunları duyarsınız" açıklamasını yaptı.

Güncellenme Tarihi : 31.3.2018 10:24

İLGİLİ HABERLER